Paylaşım Riot Games'ten Destek Kampanyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BordoMavi

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
82
Minecraft
BordoMavi

Discord:

BordoMavi#9396

bordomavi1.jpg

Riot Games'ten COVID-19 Destek Kampanyası

Riot Games, yani League of Legends oyununun geliştiricisi dünya çapındaki yardım kuruluşlarına destek olabilmek için destek kampanyası başlattı. Destek kampanyası süresinde oyuna yeni içerikler eklendi. Bu kampanya 23 Temmuz tarihinde sona ereceğini söyledi. Riot Games'in paylaştığı blog yazısında ve YouTube videosunda "COVID-19 Destek / Bağış Kampanyasını" duyurdu.

COVID-19 salgını nedeniyle Riot Games'in başlattığı bağış kampanyası için birçok şirket çeşitli yollarla yaptıkları satışlardan elde ettikleri geliri kuruluşlara aktarmak için bazı yardım kampanyaları düzenledi.

bordomavi2.jpg

Kampanya sürecinde yer alan içerikler:
  • Cerrah Shen kostümü ve renkleri
  • Hemşire Akali kostümü ve renkleri
  • Doktor Kennen kostümü ve renkleri
  • Akali’den Sevgilerle! ifadesi
  • Cerrah Shen, Hemşire Akali ve Doktor Kennen çerçeveleri ve simgeleri
  • Tüm içerikleri kapsayan “Mega Bağışçı Paketi
Mağazada yer alan bu içerikler, mağazada Toplumsal Etki rozeti adında barınıyor. Bu sayede yapacağınız satın alımların hangilerinin COVID-19 bağış kampanyasına katkıda bulunacağını kolay bir şekilde ayırt edebilirsiniz. Bu kampanya 23 Temmuz tarihinde sona erecek. Bu kampanyada elde edilen bütün gelirler Toplumsal Etki Fonu'na gidecek. Kâr amacı olmadan yerel kuruluşlara aktarılacak.

Riot Games gibi büyük oyun şirketinin bu konuda adım atmasına sevindim. Ayrıca gayet güzel bir konu hazırlamışsınız. Kaleminize sağlık ;) :8

Elinize sağlık güzel konu olmuş.

Riot games Corona için yardım yapmak yerine kendi kitlesindeki kanser kitleyi temizlese daha büyük bir yardım yapmış olur bence. İyi ki bırakmışım oyunu.

Güzel bir hareket, keşke tüm satin alımları kapsasaydı.. bu sayede daha cok bağiş alinirdi.. ben kimsebin hemşiye veya cerrah kostümlerine para vereceğini sanmiyorum ?

Güzel bir hareket, keşke tüm satin alımları kapsasaydı.. bu sayede daha cok bağiş alinirdi.. ben kimsebin hemşiye veya cerrah kostümlerine para vereceğini sanmiyorum ?
Evet . katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl