RioNetwork -|- Bizle Çalışcak Tecrübeli Profesyonel Pluginer

KarakayaYT

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Minecraft
KarakayaYT
ÖN BİLGİ

Merhaba MCTR ailesi yakın zamanda açmış olacağım sunucumdaki hatalarımı düzeltemiyorum ve bu konuda tecrübesizim
bu sebepden dolayı sunucuma bizimle iş yapabilecek bir pluginer arıyorum.
Eğer bu iştene anlıyorsanız bana danışabilirsiniz eğer anlamıyorsanız danışmanızı pek önermem.
Zaman kaybı olmasını istemiyoruz.
GroupManager,plotworld,RegionDefine

İLETİŞİM ADRESİM

Discord : KarakayaYT#9995

Yanıtlara geç bakabilirim şimdiden kusura bakmayın.

aslında yanlış anlama burada sana Hakaret etmiyorum fakat Tecrüben olmadan neden sunucu işlerine giriştin? sadece onu anlamadım.

Size her konuda yardımcı olabilirim fakat biz dediğiniz ekip tam olarak kaç kişilik ve kimlerden oluşuyo Açacağınız sunucu 1 ay sonra kapancak mı? Daha sunucunuzun türünü bile söylememişsiniz.
Ayrıca iletişim adresi olarak vermiş olduğunuz discord etiketi hatalı

Size her konuda yardımcı olabilirim fakat biz dediğiniz ekip tam olarak kaç kişilik ve kimlerden oluşuyo Açacağınız sunucu 1 ay sonra kapancak mı? Daha sunucunuzun türünü bile söylememişsiniz.
Ayrıca iletişim adresi olarak vermiş olduğunuz discord etiketi hatalı
O Detayları discord adresimden bilgilendirecektim daha detaylı
discord : ꁴ KarakayaYT 女#9995
yanlış verdiğim için kusura bakma

aslında yanlış anlama burada sana Hakaret etmiyorum fakat Tecrüben olmadan neden sunucu işlerine giriştin? sadece onu anlamadım.
tecrübem var fakat yeteri kadar değil bu işleri orta düzeyde anlıyorum onu ima etmek istedim.
benimle çalışanlar benim sunucuma büyük katkıda bulunuyorlar fakat
pluginer'e ihtiyacımız var

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl