RickyNetwork » [1.8] | Faction Sunucu | "KöylüTicaret/Kasa/KelimeOyunu/Rütbe/Anahtar/MetinTaşı"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucu güzel gibi duruyon onun dışında mimarinizi geliştirirseniz daha güzel olabilir başarılar dilerim.

O lapisi beğenmedim bir tek o lapis ortamı bozuyor yakında geniş ve uzun bir lapis yapın derim.
Not güncelleme yapmadan önce en az 24 saat gecmesi gerek aksi taktirde uyarı yiyebilirsiniz bunu da söyleyim.

O lapisi beğenmedim bir tek o lapis ortamı bozuyor yakında geniş ve uzun bir lapis yapın derim.
Not güncelleme yapmadan önce en az 24 saat gecmesi gerek aksi taktirde uyarı yiyebilirsiniz bunu da söyleyim.
Sunucu güzel gibi duruyon onun dışında mimarinizi geliştirirseniz daha güzel olabilir başarılar dilerim.

Teşekkür ederiz[DOUBLEPOST=1485017812,1484946510][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1485176647][/DOUBLEPOST]Güncelleme Listesi;

* Çökme Sorunları Giderildi.
* Web Sitemiz Aktif Edildi.
* Rehber Alımları Açıldı.

SERVERİMİZ ŞUAN ONLİNE
GÜNCEL++

Konu Düzeni Gayet İyi Güzel, Sistemler'de Güzel, Başarılar Dostum...

[RickyNetwork] - Minecraft Sunucuları
İnanmak Başarmanın Yarısıdır , İnandık ve BAŞARDIK

Uzun bir aradan sonra tekrardan sizlerleyiz.
*SkyBlock Akşam Açılacaktır. Mapı Yapımda.*

Faction'daki Değişiklikler;

[✯] Ne yazıkki arsalar sıfırlandı. Bol bol vip çekilişi olucaktır.
[✯] Oyun hataları, bug'lar. Tamamen kaldırıldı.
[✯] Yeni Rütbe Eklendi Adı; Nemesis'dir.
[✯] Menüler Tamamen Değiştirildi.
[✯] İtem Gitme, Chest Sıfırlanma Gibi. Durumlar Tamamen Kalktı.
[✯] Daha Önceden Alınmış Olan Vip'ler 15 Gün Uzatıldı.

İP :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sürüm : 1.8 / 1.9 / 1.10 / 1.11[[DOUBLEPOST=1487508522,1487429286][/DOUBLEPOST]

Son düzenleme:
1.7 giremiyor bilgiyi güncelleyin.

Sunucunuz Ve Konu Düzeniniz Güzel İşte Böyle Emek Verilen Sunucular Lazım Başarılar ![DOUBLEPOST=1488534661,1488534586][/DOUBLEPOST]Sunucunuz Ve Konu Düzeniniz Güzel İşte Böyle Emek Verilen Sunucular Lazım Başarılar !

Sunucumuz tekrardan açılmıştır, Sunucumuzda köklü değişikliklere gidilmiştir.

Sunucumuza katılmak için » Play.RickyNetwork.Net

Konu tasarımına daha çok sıklıklara ağırlık verirsen daha iyi user çekersin. Hoş ama daha ayrıntılı yap. Sunucu açılmış :) Yarın geleceğim.

Konu tasarımına daha çok sıklıklara ağırlık verirsen daha iyi user çekersin. Hoş ama daha ayrıntılı yap. Sunucu açılmış :) Yarın geleceğim.

Güzel yorumların için teşekkürler, Konu tasarımını şuan yapıyorum şimdilik böyle kalıcak :D

Güzel yorumların için teşekkürler, Konu tasarımını şuan yapıyorum şimdilik böyle kalıcak :D
Aynen sadece konu tasarımı değil sunucudan görseller ( shader ile ) eklerseniz süper olur.

Geçmişi olan ve daima dik duran bir sunucu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl