Çözüldü Rica Etsem Faction paketi Sunabilirmisiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hamitayo333

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Sizlerden ricam bana içinde mutlaka chest shop İconomy ve Authme olan bi sade faction paketi
ricam içinde wg olmasın çünki sadece 10 arkadaş oynayacağız swde bide pluginin config ve permissionunu düzenlerseniz sevinirim (konuyu yanlış yere açtıysam bi yetkili beni uyarıp konuyu kaldırsın forumda yeniyim ve tüm kuralları okudum)

iyi günler,iyi forumlar

Hangi Eklentiler Olucak Tam Listesini Atarsanız Birşeyler ayarlayabilirim

Forumda arama yaparak bir çok pakete ulaşabilirsiniz.
İyi forumlar.

Yardım Ediyorsun Anlıyorum fakat arkadaş çok sade ram "Harcamayan" tipten istiyor vede en son baktığımda forumda bunlardan yoktu

Yardım Ediyorsun Anlıyorum fakat arkadaş çok sade ram "Harcamayan" tipten istiyor vede en son baktığımda forumda bunlardan yoktu
ben çoğunu 512mb ramde rahat oynuyodum.Ha eğer bulamadım diyorsa yaparız sıkıntı yok.

Sw nin bukkit olduğunu unutmayalım (sw1.8)

sw de
worldedit
permissionex
auto rank harici bir rütbe plugini (bu pluginin permission ve configini ayarlarsanız sevinirim)
chestshop
İconomy
varsa boss plugini
vazgeçtim wg olsun
rütbe hammaddeleri otomatik yenileme plugini
sonra 1 den fazla dünya açma plugini
arsa plugini ve
Bİ FACTİON SWDE OLMAZSA OLMAZ Klan PLUGİNİ (CaPsLoCk TuŞuNa sU k KAçTı )[DOUBLEPOST=1499935938,1499935896][/DOUBLEPOST]Sw nin bukkit olduğunu unutmayalım (sw1.8)

sw de
worldedit
permissionex
auto rank harici bir rütbe plugini (bu pluginin permission ve configini ayarlarsanız sevinirim)
chestshop
İconomy
varsa boss plugini
vazgeçtim wg olsun
rütbe hammaddeleri otomatik yenileme plugini
sonra 1 den fazla dünya açma plugini
arsa plugini ve
Bİ FACTİON SWDE OLMAZSA OLMAZ Klan PLUGİNİ (CaPsLoCk TuŞuNa sU k KAçTı )

Yahu beyler benim sade isteme nedenim 10 kişi oynayacağız 100 kişi oynicak deiliz ya ve istediğiniz gibi ek plugin koyun pakete farketmez[DOUBLEPOST=1499936110,1499936040][/DOUBLEPOST]hemen bakayım

Yahu beyler benim sade isteme nedenim 10 kişi oynayacağız 100 kişi oynicak deiliz ya ve istediğiniz gibi ek plugin koyun pakete farketmez
Şimdi ben pl paketini yapsam gerisini yapabilir misin? (sadece lazım olanları config ile vericem)

Yada %100 hazır mı yapayım?

rütbe pluginin permissionlarını ve configini ayarla yeter ben bi rütbe plugininden anlamıyom[DOUBLEPOST=1499936461,1499936331][/DOUBLEPOST]%100 yapımı uzun sürmeyecekse %100 hazır yap

kardeşim sw bukkit diyoruuum bukitte ezrankslite değil ezranks 1.8 bile yok

Serveri 1.9 ve üstü kurarsan bir çok minecraftin kendi yeniligi ve yeni güzel pluginler kullanabilirsin :)

serveri kurdum[DOUBLEPOST=1499940306,1499940181][/DOUBLEPOST]serveri kurdum bile ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl