RiaGAME | Sürekli Yenilikler! | Hep daha iyiye! | Zindan | Kasa | ÜnvanMarket | Her gün event! | Ve daha fazlası!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YellowHD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.554
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkçemiz de "gine" diye bir kelime olup bu anlamda kullanılmadığını belirtmek isterim.Skriptlerin bir çoğunu kendi ellerimle yazmama rağmen gelip alıntı yazıyorsun peki. Pluginlerde maksimum 2 veya 3 alıntı var o da türkçeleştirmeye üşendiğim için. Online sayımız ilk açışımızda +20 idi sonra reklamları kaldırıp tekrar düzenleyip başlamak istedik. Biz de iyi günler iyi forumlar dileriz.
şimdi bende dün sunucunuzu ziyarete geldim. maximum 2-3 plugin diyerek insanları kandırmanız çok yanlış bir davranış. bende batihosting den sunucu açtım. tamamen batihostingin paketi. sadece maplar değişik. prefixlerde batihostingin. 2-3 şey alinti demeniz çok yanlış bir davranış olmuş
edit yapıpta sonra pluginler benim diye geçinmeyin. editlemek kolay. FeatherBoard dahi BatiHosting'in. puanım 4/10 .

Türkçemiz de "gine" diye bir kelime olup bu anlamda kullanılmadığını belirtmek isterim.Skriptlerin bir çoğunu kendi ellerimle yazmama rağmen gelip alıntı yazıyorsun peki. Pluginlerde maksimum 2 veya 3 alıntı var o da türkçeleştirmeye üşendiğim için. Online sayımız ilk açışımızda +20 idi sonra reklamları kaldırıp tekrar düzenleyip başlamak istedik. Biz de iyi günler iyi forumlar dileriz.
Türkçe de "Türkçemiz" diye bir kelime bulunmamaktadır. Üstüne "gine" yazmışsınız.Türkçe de tırnak içerisinde ki kelimenin ilk harfi büyük yazılır.Türkçeyi bilmeden bir şeyler yazmanızı önermem.2 veya 3 alıntı mı ? Sunucuya gelip bütün alıntıları gösteririm burada utancından ölürsün.Yalan söylemeden önce yaptıklarına, yapmadıklarına bakmalısın.Bazı şeyleri yaparken üşeniyorsan, üyeler de sunucuya girerken üşenir.Sunucunun ilk gün oyuncu sayısı +20 dediniz doğru mu bilmem, fakat ben sunucuya girdiğim de 5-6 oyuncu vardı.Kurucuya yazdığımda ise ilk gün oyuncu sayısı olmaz 2. gün olur yazmıştı.İlk gün rekor kırılan bir gün olmasına rağmen +20 diyorsunuz inanılır mı bilmem ama şunu biliyorum ki +20 oyuncu sayısını büyük bir şey olarak görüyorsunuz.Sunucunuz en fazla 10 oyuncu sayısına ulaşır derim.

İyi günler, bir daha ki sefere daha iyi düşünerek yazmanız dileğiyle.

Komiksiniz gerçekten bana Türkçe yi öğretmeye çalışırken batıyorsunuz. TDK'nın bizzat düzenlediği konferansın ismin de "Türkçemiz" yazıyor :)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Oyuncu sayısıyla ilgili bir problemimiz yok. 0 oyuncu bile olsa biz bunu yaparken ne yaşadık demiyoruz :D Çünkü 3 ay tatili boşa geçirmedik ve eğlendik sizin de iyi düşünerek yazmanız önemle rica olunur. İyi günler iyi forumlar dilerim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

şimdi bende dün sunucunuzu ziyarete geldim. maximum 2-3 plugin diyerek insanları kandırmanız çok yanlış bir davranış. bende batihosting den sunucu açtım. tamamen batihostingin paketi. sadece maplar değişik. prefixlerde batihostingin. 2-3 şey alinti demeniz çok yanlış bir davranış olmuş
edit yapıpta sonra pluginler benim diye geçinmeyin. editlemek kolay. FeatherBoard dahi BatiHosting'in. puanım 4/10 .

Prefixler mi batihost'un,dalga mı geçiyorsunuz ? GroupManager'i tamamen değiştirdik(plugin olarak). FeatherBoard da ücretli bir ürün olduğu için dokunmadık sadece renklerini düzenledik. Lütfen saldırmadan önce düşünün biraz aksi, taktirde konumu baltalıyorsunuz diye rapor edeceğim. İyi günler iyi forumlar

Konu tasarımı kötü, özellikle hakkımızda tarzı bir alan olmadığı için sunucuyu tam olarak anlamadım. Sunucu özellikleri de orta ile düşük arasında, başarılar dilerim.

Hakkımızda tarzı bir alan yapmak istemedik,eleştiriniz için teşekkürler iyi günler.

Güncel ONLİNE! Herkesi bekliyoruz :)

Son düzenleme:
Sunucu Tasarımı Ve Konunuzu Gayet İyi Buldum Tebrikler.

Sunucunuzun Tek eksigi bir lobi çunki girişte fazla lag oluyor internetimin iyi olmasına ragmen her kayıt olan oyuncu lag yapıyor o yüzden bi lobi ekleseniz iyi olur Geri kalan herşey mükemmel Başarılarınızın devamını görmek istiyorum :D

Sunucunuzun Tek eksigi bir lobi çunki girişte fazla lag oluyor internetimin iyi olmasına ragmen her kayıt olan oyuncu lag yapıyor o yüzden bi lobi ekleseniz iyi olur Geri kalan herşey mükemmel Başarılarınızın devamını görmek istiyorum :D

Çakmalobi gibi birşey eklenecek, iyi oyunlar iyi forumlar

Konu tasarımına bayıldım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl