RiaGAME | Sürekli Yenilikler! | Hep daha iyiye! | Zindan | Kasa | ÜnvanMarket | Her gün event! | Ve daha fazlası!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YellowHD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.554
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YellowHD

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
1EJQB1.png

2018-06-30_17.36.09.png

2018-06-29_19.00.37.png

2018-07-02_18.27.34.png

4zaB5G.png

2018-06-29_19.18.13.png

alımlar.png

Kod:
RiaGAME.batihost.com
RiaGAME.batihost.com
RiaGAME.batihost.com
RiaGAME.batihost.com
RiaGAME.batihost.com

Konu tasarımı ve yapılar mükemmel. Koşarak geliyorum. Bekle beni RİAGAME !

Konu tasarımı çok güzel olmuş yani sistemlerinizden rahatça bahsedebilmişsiniz ki buda önemli birşey. Konu tasarımında tek, YENİLİKLER kısmında NEW olan yerleri biraz daha belirginleştirilseydi belki daha çok dikkat çekebilirdi ama yine de güzel tasarım. Elinizi sağlık, sunucuda başarılar.

Konu tasarımı çok güzel olmuş yani sistemlerinizden rahatça bahsedebilmişsiniz ki buda önemli birşey. Konu tasarımında tek, YENİLİKLER kısmında NEW olan yerleri biraz daha belirginleştirilseydi belki daha çok dikkat çekebilirdi ama yine de güzel tasarım. Elinizi sağlık, sunucuda başarılar.

Teşekkürler umarım başarılı oluruz :)

Logonuz hoşuma gitti,en yakın zamanda sunucunuzu ziyarete geleceğim.

GÜZEL SERVER BEĞENDİM.

Gine alıntı pluginleri, skriptleri olan bir sunucu karşımızda. Online sayınızı max 10 olacak gibi görüyorum.
Alıntı, hazır işlerle hiç bir yere gelinmeyeceğini belirtmek isterim.
İyi Günler!

Bu server tutar yazdım.

Gine alıntı pluginleri, skriptleri olan bir sunucu karşımızda. Online sayınızı max 10 olacak gibi görüyorum.
Alıntı, hazır işlerle hiç bir yere gelinmeyeceğini belirtmek isterim.
İyi Günler!

Türkçemiz de "gine" diye bir kelime olup bu anlamda kullanılmadığını belirtmek isterim.Skriptlerin bir çoğunu kendi ellerimle yazmama rağmen gelip alıntı yazıyorsun peki. Pluginlerde maksimum 2 veya 3 alıntı var o da türkçeleştirmeye üşendiğim için. Online sayımız ilk açışımızda +20 idi sonra reklamları kaldırıp tekrar düzenleyip başlamak istedik. Biz de iyi günler iyi forumlar dileriz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu server tutar yazdım.

Teşekkürler "AlphaSpy" :)

Son düzenleme:

Sunucu tasarımınıza hasta oldum umarım sunucunuz tutar başarılar! :<3:​

Konu tasarımı kötü, özellikle hakkımızda tarzı bir alan olmadığı için sunucuyu tam olarak anlamadım. Sunucu özellikleri de orta ile düşük arasında, başarılar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl