Arda_Kendirli
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 1
on break of (buzun minecraft adı,üzgünüm unuttumda):
if "%region at player%" is "regionun adı":
cancel event
give 1 (buzun minecraft adı) to player
set event-block to air
ama bu şekilde direk envantere veriyo ben buz kırıldığında su olmasını istiyom ve zaten çalışmıyoKod:on break of (buzun minecraft adı,üzgünüm unuttumda): if "%region at player%" is "regionun adı": cancel event give 1 (buzun minecraft adı) to player set event-block to air
ama ozaman map kırılırDirekt "/rg flag rgadı block-break allow" yazman daha mantıklı
ama bu şekilde direk envantere veriyo ben buz kırıldığında su olmasını istiyom ve zaten çalışmıyo
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
ama ozaman map kırılır
on breaking of a ice:
cancel event
if region is "rgadı":
set event-block to water
world edit ile kırılacak bloğa sağ ve sol tıkla /rg define blokkir /rg flag blokkir block-break allow yapar mısın?ama bu şekilde direk envantere veriyo ben buz kırıldığında su olmasını istiyom ve zaten çalışmıyo
ama ozaman map kırılır
Yaklaşık olarak 100000 bloğa yapması gerekir öyle olursaworld edit ile kırılacak bloğa sağ ve sol tıkla /rg define blokkir /rg flag blokkir block-break allow yapar mısın?
gene olmadıKod:on breaking of a ice: cancel event if region is "rgadı": set event-block to water
olmadıDener misin?
Kod:on break: if region is "rgadı": if event-block is ice: cancel event set event-block to water else: cancel event
olmadıKod:on breaking of a ice: cancel event if "%region at player%" is "rgadı": set event-block to water
Hatayı atar mısın direktolmadı
olmadı
öyle bi komut yokmuş"/rg flag rgadı block-break allow ICE" diye bir komut vardı sanırım. Sadece ICE bloğunu kırabiliyordun. Dener misin?
BuyurHatayı atar mısın direkt
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!