Çözüldü RGB yazı kullanamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cherie

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6

Discord:

cansuitha

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Buradaki text effectlerini kullanmak istiyorum fakat TAB gibi pluginlerde falan kullanamıyorum. <r *> veya #e6fffe vs. çalışmıyor. HEX kodu daha doğrusu hiç çalışmıyor, PlaceHolders çalışıyor.

itemsadder plugini kullanıyor musun?

itemsadder plugini kullanıyor musun?
Garip bir soru. Kullanmasam böyle bir konu açmazdım değil mi? <r text> olayı sadece sohbet
1749163709786.webp
kısmında çalışıyor.

Merhabalar itemsadderin leak olmadığıonı doğrulamak için download yazısıyla berabet saat tarih gözükecek şekilde ss atınız. Leak değilse yardım edebilirm

1749197071273.webp

MC-TR yetkilisi veya ItemsAdder geliştiricisi olmamana rağmen böyle bir şey istemen garip. Her halikülarda bu konuda sana yalan da söyleyebilirim örneğin SS deki Download yazısını incele ile değiştirebilirim. Garip bir yardım etme şekliniz var.

Tab pluginin sürümü kaç tam olarak?
5.2.0

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-06-06 110241.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-06 110241.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 123
Ekli dosyayı görüntüle 265325

MC-TR yetkilisi veya ItemsAdder geliştiricisi olmamana rağmen böyle bir şey istemen garip. Her halikülarda bu konuda sana yalan da söyleyebilirim örneğin SS deki Download yazısını incele ile değiştirebilirim. Garip bir yardım etme şekliniz var.

5.2.0
Tab üzerinde herhangi bir font image kullanabiliyormusunuz? (rank, icon)

Ekli dosyayı görüntüle 265325

5.2.0
Merhabalar

Forum kuralları gereği forum yetkili ekibinde olsun veya olmasın leak desteğe herhangi bir destek verilmemektedir ve yasaktır. Bu yüzden bu tarz premium bir plugin ile ilgili bir destek konusu açarken herhangi bir üyemiz eklentiyi leak kullanıp kullanılmadığını anlamak için bu tarzda bir ekran görüntüsü talep edebilir. İyi forumlar dilerim <3

Tamamdır buldum. #FFFFFE Özel HEX codesi olarak belirlenmiş. Bunla çalıştırabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl