Ehtiyar
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 58
- Minecraft
- Ehtiyar
Discord:
ehtiyar
Merhaba Forum Sakinleri
RevilsCraft Adı Altında Bundan 2 Yıl Önce Survival Olarak Açmış Olduğumuz Sunucuyu
Tekrardan Açma Kararı Aldık Fakat En Güncel Ve Türkiyede Eşi Benzeri Olmayan Sistemler İle Açmak İstiyorum
Bunun İçin Ekip Arıyorum, Tek Başıma Yapmak Uzun Sürdüğü İçin Yardımlarınıza İhtiyaçım Var.
Proje Hakkında Detaylı Bilgi : Önceden Açmış Olduğum Survival Sunucusunda Süt İneği Gibi O Dönemde Popüler Olan Sistemler Vardı Bende Onun Güncel Bir Şekilde Yapıp Öyle Açmıştım Ve Sunucu 40+ - 50+ Online Görmüştü.RevilsCraft Adı Altında Bundan 2 Yıl Önce Survival Olarak Açmış Olduğumuz Sunucuyu
Tekrardan Açma Kararı Aldık Fakat En Güncel Ve Türkiyede Eşi Benzeri Olmayan Sistemler İle Açmak İstiyorum
Bunun İçin Ekip Arıyorum, Tek Başıma Yapmak Uzun Sürdüğü İçin Yardımlarınıza İhtiyaçım Var.
Şimdiki Açmak istediğim sunucu gene survival olucak fakat sistemler biraz farklı olucak örnek vermem gerekirse 2 Farklı Dünya Olucak Birinde Normal Survival Dünyası Diğeride Su Dünyası,
Su Dünyasında Adalar Olucak Oraya Model Olarak Yapılmış Olan Ve Hareket Ve Toplarını Kullanabileceğiniz Gemilerle Adaları Lootlayabilir Ve Survival Dünyasında Onu Paraya Çevirebilecekleri Bir Sistem!
Sunucu Açtıktan Sonra Birkaç Youtuber Dostlarımı Davet Edip Sunucuda Video Çekmesini İstiyeceğim Ve Reklam Konusunda Bütçeyi Yüksek Olarak Ayarladım.
Gerekli Ekip Üyeleri :
Plugin Editleme:
Tasarımcı:
Builder:
Admin:
Başvuru Form :
Ad :
Oyun Nick:
İletişim Adresi (Discord):
Yetkili Olduğu Sunucular:
Sunucu Hakkında Ufak Görseller Ve Eski RevilsCraft Sunucusu Hakkında Görseller
Başvurularınızı Bekliyorum...