Reux Craft 1.8 Emek Skyblock

ByOneren

play.clovernw.com
Elmaslar
27
Minecraft
ByOneren

Discord:

ByOneren

7/24 AKTİF Yetkililer İle Emek Skyblock Keyfi REUX CRAFT
reuxcraft.keyubu.com

4444.png222.png333.png4444.png

AAAA111.jpg

Ekli dosyalar

• 111.png
    111.png
    117,9 KB · Görüntüleme: 162
Son düzenleme:
umarım ilerde ram ve işlemciye takviye yaparsınız başarılar

konu tasarımı her sunucuda olan konu tasarımı yenilenmesi gerekiyor, başarılar.

Paranıza kıyıp konu tasarımı yaptırsanız keşke.Ama neyse sunucu genel bakımdan güzel.Sadece ram işlemci yetersiz.Onlarıda yükseltince tadından yenmez.

konu tasarımı her sunucuda olan konu tasarımı yenilenmesi gerekiyor, başarılar.
Artık şu tarz yorumlar yazanlara sesleniyorum. Sadece senin için değil yani; Mantıklı düşününce parası olan yaptırır, yoksa çabalar çırpınır kimisi bir sonuç elde eder kimisi edemez. Bende zamanında "Hazır konu tasarımı" gibi cümlelerden çok çektim. Böyle yorumları artık atmamanızı rica ediyorum. Bir sunucu tasarımdan değil kalite üzerinden değerlendirin artık.

Artık şu tarz yorumlar yazanlara sesleniyorum. Sadece senin için değil yani; Mantıklı düşününce parası olan yaptırır, yoksa çabalar çırpınır kimisi bir sonuç elde eder kimisi edemez. Bende zamanında "Hazır konu tasarımı" gibi cümlelerden çok çektim. Böyle yorumları artık atmamanızı rica ediyorum. Bir sunucu tasarımdan değil kalite üzerinden değerlendirin artık.
Çok tepki vermişsin, ben orda kullanılabilir fakat yenilenmeside gerek ifadesi kullandım daha iyi açıklama yapabilirdin..

İlk olarak sunucu tasarımını pek beğenmedim. Bunun yanı sıra sunucu haritaları çok küçük yere sıkıştırılmış ve haritalar geliştirilebilir.

Sunucu Skyblock mu Survival mı bildirimlerde reklamda survival yazıyor bilginize.

Konu Tasarımını Beğenemedim.Sistemler Klasik Haritalar Çok Küçük Göremiyorum.Başarılar.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl