Çözüldü Restart Atınca Hologram siliniyor [SKRİPT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkan can

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
16
Minecraft
xBerkanBEY

Discord:

ッ ϟ ╭вєякαη╮ ϟ ッ#8433

Değerli forum üyeleri ben skript ile hologram destekli spawner yaptım 1 tek sorun var Restart açınca spawnerların üzerindeki Hologram siliniyor spawner çalışmaya devam ediyor hiçbir sorunu yok sadece hologram siliniyor

Kodları atar mısın?

Kodlar ile bunun bir alakası yok kimsede yazmasın sen bize yardımcı ol biz sana yardımcı olalım diye nedenini soruyorum

Kesin Çözerim Diyen biri varsa at özelden diyen varsa özelden atarım ama skripti almaya çalışanlar varsa kusura bakmasınlar ücretsiz almadım bu skripti

Son düzenleme:
kodlar ile alakası yoksa neden silinsinki ?

Cünkü

Kod:
on skript load:
    loop {üretici2::*}:
        create holo object "&cDemir &bSpawner" with id "%loop-value's location%" at location 1.5 meters above loop-value
    loop {üretici6::*}:
        create holo object "&cTaş &bSpawner" with id "%loop-value's location%" at location 1.5 meters above loop-value
    loop {üretici5::*}:
        create holo object "&cZümrüt &bSpawner" with id "%loop-value's location%" at location 1.5 meters above loop-value
    loop {üretici4::*}:
        create holo object "&cElmas &bSpawner" with id "%loop-value's location%" at location 1.5 meters above loop-value
    loop {üretici3::*}:
        create holo object "&cAltın &bSpawner" with id "%loop-value's location%" at location 1.5 meters above loop-value
Bu Eksik :) Konu Kilit

Hem ücretli skript diyorsun hemde skript kodlarını paylaşmıyorsun skript satın aldığın kişiden yardım istesen daha mantıklı olmaz mı?

Hem ücretli skript diyorsun hemde skript kodlarını paylaşmıyorsun skript satın aldığın kişiden yardım istesen daha mantıklı olmaz mı?
Daha mantıklı olur fakat aldıgım kişi ingiliz bir developer türkçeyi zor konuşuyom sen diyon ondan yardım iste ve gereksiz yazılar yazmayınız konu kilit belirttim gereksiz uzatıyorsunuz.

Hem yardım isteyip hemde yardım istememekte ayrı bir yetenek açıkçası. Tebrikler.

Bu nasıl bir konu yardım etmeye çalışanları reddetmek falan... Nyse

Konunun Çözümünü Bilen Varsa Yazabilirmi ?

Kim Çözdü Konuyu

Ben yardım etmiştim eskiden arkadaşa hala sorunu yaşayan varsa özelden mesaj gönderebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl