lifebugrars
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 8
Fhalinkz#6825
on death:
force respawn player
Teşekkür ederim, deneyeceğim.Şu addon gerekli sanırım bende başka bir kaynaktan buldum.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kod:on death: force respawn player
Maalesef, denedim respawn ekranı tekrardan geldi.Şu addon gerekli sanırım bende başka bir kaynaktan buldum.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kod:on death: force respawn player
Fhalinkz#6825
Teşekkür ederim, deneyeceğim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Maalesef, denedim respawn ekranı tekrardan geldi.
Evet denedim.Attığım addonu kurup denedin mi?
Fhalinkz#6825
Evet denedim.
on death of player:
force event-player to respawn
O attığım addonu sil şimdi :D yanlış olmuş.
Kod:on death of player: force event-player to respawn
Ayrıca skript sürümün eskiyse de çalışmaz.
Güncellemek için >Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Plugin olmasa iyiydi fakat deneyeceğim :)bu eklentiyi kullanabilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Emin ol plugin daha iyi olacaktır senin için. Daha hızlı işlev gösterecektir.Plugin olmasa iyiydi fakat deneyeceğim :)
Iıığ, maalesef sunucudamı bir sıkıntı var yoksa birbiriyle çakışıyor mu pluginler bilmiyorum ama gene işlemedi :(Emin ol plugin daha iyi olacaktır senin için. Daha hızlı işlev gösterecektir.
Fhalinkz#6825
Iıığ, maalesef sunucudamı bir sıkıntı var yoksa birbiriyle çakışıyor mu pluginler bilmiyorum ama gene işlemedi :(
Maalesef çalışmadıSon attığım skriptin çalışmış olması gerekirdi. Skripte reload atıp denedin mi?
Fhalinkz#6825
Maalesef çalışmadı
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!