Çözüldü Resource pack kullanılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nightslear

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
6
Minecraft
Nightslear

Discord:

Ali!#7582

minecraft serverim var 1.12.2 sürümü
server proprites teki
Server resources:
kısmına dropboxtan linki yapıştırıyorum (sonunu 1 yapıyorum)
packı indiriyor ama packteki blocklar görünmüyor garip bir şekilde
packı indiriyor ama çalışmıyor pack
(texturepackta sorun yok dropboxtan indirip kaynak paketi klasörüne atıp çalıştırınca sorun çıkmıyor)
normalde pack çalışıyor ancak oradan indirtince çalışmıyor.
resource pack downloader pluginini de denedim oradada aynı hata var.
itemsadder in 1.12.2 sürümü yok.
kafayı yemek üzereyim lütfen yardımcı olun.
Discord: Ali!#7582
( ünlem var)

minecraft serverim var 1.12.2 sürümü
server proprites teki
Server resources:
kısmına dropboxtan linki yapıştırıyorum (sonunu 1 yapıyorum)
packı indiriyor ama packteki blocklar görünmüyor garip bir şekilde
packı indiriyor ama çalışmıyor pack
(texturepackta sorun yok dropboxtan indirip kaynak paketi klasörüne atıp çalıştırınca sorun çıkmıyor)
normalde pack çalışıyor ancak oradan indirtince çalışmıyor.
resource pack downloader pluginini de denedim oradada aynı hata var.
itemsadder in 1.12.2 sürümü yok.
kafayı yemek üzereyim lütfen yardımcı olun.
Discord: Ali!#7582
( ünlem var)
Anlamadım. Bir server resource pack var elinizde ve bunu bir server resource pack downloader ile indirmek istiyorsunuz. Ama neyin server resource pack ini indiriyosunuz? İtemsadder mı?

Anlamadım. Bir server resource pack var elinizde ve bunu bir server resource pack downloader ile indirmek istiyorsunuz. Ama neyin server resource pack ini indiriyosunuz? İtemsadder mı?
hayır elimde bir texturepack var normal minecraft texturepack ancak texturepack çalışmıyor server proprites ile kurunca.
ancak normalde çalışıyor pack.
Serverde bunu çalıştırmak istiyorum ancak nasıl yapabilirim

hayır elimde bir texturepack var normal minecraft texturepack ancak texturepack çalışmıyor server proprites ile kurunca.
ancak normalde çalışıyor pack.
Serverde bunu çalıştırmak istiyorum ancak nasıl yapabilirim
Rica etsem
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklenti ile denermisiniz? TexturePack yükleme linki işi içinde
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanmanızı tavsiye ediyorum.

1.12.2 için itemsadder yok D:
Pardonda İtemsadder ne alaka? Siz üstte normal bir server resource pack dosyası elimde var dediniz bende size onun için eklenti önerdim. Burada itemsadderlık iş yok.

Pardonda İtemsadder ne alaka? Siz üstte normal bir server resource pack dosyası elimde var dediniz bende size onun için eklenti önerdim. Burada itemsadderlık iş yok.
pardon bu yazısının link olduğunu görmemişim anlamamıştım :D deneyim geribildirim atarım

eklentiyle denedim ancak yine çalışmadı siz veya başkabiri eğer discord gelme şansı varsa inceleyebilir mi hiçbir şekilde başaramıyorum

eklentiyle denedim ancak yine çalışmadı siz veya başkabiri eğer discord gelme şansı varsa inceleyebilir mi hiçbir şekilde başaramıyorum
Tamamdır. Bugün saat biraz geç oldu yarın sabah da erken kalkacağım yarın okuldan geldiğim zaman yani saat 19:00 - 20:00 gibi ben sizle Discorddan iletişim kurmaya çalışırım. Sorun çözüldüğü zamanda buraya bu sorunu yaşayan diğer arkadaşlar için çözümü yazarsınız.

Tamamdır. Bugün saat biraz geç oldu yarın sabah da erken kalkacağım yarın okuldan geldiğim zaman yani saat 19:00 - 20:00 gibi ben sizle Discorddan iletişim kurmaya çalışırım. Sorun çözüldüğü zamanda buraya bu sorunu yaşayan diğer arkadaşlar için çözümü yazarsınız.
tamamdır benim için ve diğer arkadaşlar için mükemmel olur çok teşekkürler <3

Pardon, zaten aynı eklenti tavsiye edilmiş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl