Çözüldü Resource Pack Koruma/Protect

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Grablen

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
45
Minecraft
Greblan

Discord:

Semih#0942

Bildiğiniz gibi bazı sunucuların özel packleri var. Yakın zamanda az çok nasıl yapıldıklarını anladım ama packi koruma olayı hakkında net bir bilgi edinemedim. Çoğu kişi bunun imkansız olduğunu kimileri ise yapılabildiğini söyledi. Bazı sunucuların packleri cidden açılmıyor. Bu konuyu da biraz araştırınca açmayı buldum ama dosyaların boyutları 0 byte olarak görünüyor ve açılmıyor. Sorum korunan packlerin nasıl açıldığı değil. Packimi nasıl daha güvenli hale getirebilirim. Anlatmak istediğim bir veya birden fazla koruma yolu var ama kesin değil. Kesin korumuyor diye de boş geçmek istemiyorum. Şöyle düşünüyorum çalınabilse bile herkes çalamaz en azından. Konu hakkında yorumlarınızı/mesajlarınızı bekliyorum. Herkese iyi forumlar.

Ücretle yapan insanlar var ve istersen ücret karşılığında onlardan koruma yapmasını isteyebilirsin :).

Ücretle yapan insanlar var ve istersen ücret karşılığında onlardan koruma yapmasını isteyebilirsin :).
Yaw besa seni biliyom zaten :) sen demedin mi forumlara sor

7-zip ile açmayı dene bende sorunsuz hepsi açılıyor.

Pack korumayla alakalı bir olay buldum aynı zamanda .json dosyalarını vs. yan satıra yatırlabilir ve png dosyalarının boyutları küçültülebilir. Dİscorddan ulaşabilirsiniz.

Pack korumayla alakalı bir olay buldum aynı zamanda .json dosyalarını vs. yan satıra yatırlabilir ve png dosyalarının boyutları küçültülebilir. Dİscorddan ulaşabilirsiniz.
Bahsettiğiniz uygulama PackSquash. GitHub üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bahsettiğiniz uygulama PackSquash. GitHub üzerinden ulaşabilirsiniz.
Bahsettiğim olay o evet ama yapımcısı çok aktif olamadığını ama elinden geldiğince yardım ettiğini söyledi. Burda sorun yaşayan olursa diye yazmıştım. Biraz geç oldu bulmuştum zaten ama yardımınızın için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl