Resmi Batihost Sunucusu/1.7./1.8./Factions/Boss/Parkur/Repair Tabelaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DeepBlue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.330
Batıhost'un örnek sunucusu demişsin ;
1- Bu sunucu koskoca hosting şirketini temsil edecek kalitede değil
2- Senin emeğin yok anladığım kadarıyla map'da batıhosta ait sen sadece çobanlık yapıyorsun
3- Bu yorumlar sunucunun daha iyi olması için
Sana düşmanlığımız yok tanımıyoruz seni, sadece batıhost'a yakışır bi sunucu ortaya çıkar.
Geliştir.

Batıhost'un örnek sunucusu demişsin ;
1- Bu sunucu koskoca hosting şirketini temsil edecek kalitede değil
2- Senin emeğin yok anladığım kadarıyla map'da batıhosta ait sen sadece çobanlık yapıyorsun
3- Bu yorumlar sunucunun daha iyi olması için
Sana düşmanlığımız yok tanımıyoruz seni, sadece batıhost'a yakışır bi sunucu ortaya çıkar.
Geliştir.
Bakın dediğim gibi MAP'tan kastım sadece spawn :) spawnda sadece müşterilerimize spawnı tanımak amacıyla kullanılmaktadır onun dışındaki warplar olsun pluginler olsun ayrı ve bana aittir(Yanlış anlaşılma olmasın Batihost'un plugin paketi tabiki birabir aynı değil cok fazla editleme ve eklentiler var)Cobanlık terimini kullanman icin bir kac konu hakkında bilgiye sahip olmalısın acıkcası ben sende o bilgiyi hayla gormüş değilim :) mesajdada acık ve net bir şekilde yazdım verilen paketteki spawndır diye diğer kalan herşey a dan z ye bendedir :) ve bu işi tek başıma yapıyorum...

Bakın dediğim gibi MAP'tan kastım sadece spawn :) spawnda sadece müşterilerimize spawnı tanımak amacıyla kullanılmaktadır onun dışındaki warplar olsun pluginler olsun ayrı ve bana aittir(Yanlış anlaşılma olmasın Batihost'un plugin paketi tabiki birabir aynı değil cok fazla editleme ve eklentiler var)Cobanlık terimini kullanman icin bir kac konu hakkında bilgiye sahip olmalısın acıkcası ben sende o bilgiyi hayla gormüş değilim :) mesajdada acık ve net bir şekilde yazdım verilen paketteki spawndır diye diğer kalan herşey a dan z ye bendedir :) ve bu işi tek başıma yapıyorum...
Fotoğrafta uyuşturucu satıcısına benziyorsun sölemeden edemedim :( ama senmisin bilmem by arada o el kimn loğ (%99 ihtimalle sen değilsin)

Fotoğrafta uyuşturucu satıcısına benziyorsun sölemeden edemedim :( ama senmisin bilmem by arada o el kimn loğ (%99 ihtimalle sen değilsin)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Buyrun facebook adresim biraz detaylı bakın anlıyacaksınız :)[DOUBLEPOST=1448476807,1448476600][/DOUBLEPOST]Yorumlarını burda benimle paylaşan ne kadar iyide olsa kotüde olsa atılan tüm yorumlara acığım ve yorum atanlarada ayritten teşekkür ederim.Ben kotü diyenlere gereken cevabı verdiğimi düşünüyorum bizim amacımız en iyi map bizde olsun felan değil 2 amac icinde kullanılıyor kafadan sallama bir sunucu değil ben gereken cevabı ve cevapları verdiğime inanıyorum iyi forumlar dilerim.(Yorumlamadan once biraz araştırma yapın eğer bilginiz yoksa kafanıza gorede kotü deyip gecmeyin)Son bir şey daha acıklamak istiyorum 1 hafta boyunca cidden yoğundum o yüzden atılan mesajlara cevap veremedim.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Buyrun facebook adresim biraz detaylı bakın anlıyacaksınız :)[DOUBLEPOST=1448476807,1448476600][/DOUBLEPOST]Yorumlarını burda benimle paylaşan ne kadar iyide olsa kotüde olsa atılan tüm yorumlara acığım ve yorum atanlarada ayritten teşekkür ederim.Ben kotü diyenlere gereken cevabı verdiğimi düşünüyorum bizim amacımız en iyi map bizde olsun felan değil 2 amac icinde kullanılıyor kafadan sallama bir sunucu değil ben gereken cevabı ve cevapları verdiğime inanıyorum iyi forumlar dilerim.(Yorumlamadan once biraz araştırma yapın eğer bilginiz yoksa kafanıza gorede kotü deyip gecmeyin)Son bir şey daha acıklamak istiyorum 1 hafta boyunca cidden yoğundum o yüzden atılan mesajlara cevap veremedim.
Sen bonzai mi içtin lan

Kardeş artık konuyu baltalamasan adam düzgünce cevap verdi yetmiyor mu ?
+1 Yorumundan dolayı teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1448556005,1448555957][/DOUBLEPOST]
Sen bonzai mi içtin lan
Cidden artık konuyu baltalamaya başlıyorsun herhangibi bir sıkıntın varsa bu işi ozel mesajdan sorabilirsin...[DOUBLEPOST=1448557239][/DOUBLEPOST]
yapıların hiç biri hoşuma gittmedi kolay gelsin :D
Bu konuyu baltalamaktan başka bir şey yaptığınız yok TEST serveri gorevinide gorüyor lütfen bir bilgi sahibi olmadan konuşmayınız kendi rezilliğinize gülüyorsunuz sadece.Bir bilginiz olsunki o zaman konuşabilirsiniz herşeyi detaylı bir şekilde acıkladım...[DOUBLEPOST=1448558900][/DOUBLEPOST]
Erkan abi ile çalışıyorum derken müşterisiyim :D ve spawnı tanıtmak diyorsun da alan kişiye zaten kurulu veriliyor makinalar yani isteyen zaten görebilir alınca :D
Mesajı silmekle olmaz bu işler lütfen sıkışınca yetkini kullanarak işten sıvışmayı düşünme tekrar cevaplıyorum dediğim gibi almadan once gormek isteyenler icin bu bir sıkıntı varsa
a şikayet dilekceni verebilirsin kafana gorede konuyu baltalamak hickimsenin hakkı değil madem kendine güveniyorsun bu kadar iyiyim diyorsan bu işte goster kendini :) millete 3 bin tl maaş alıyorum demişsin konularda milletten para dilenmişsin ben haylağğa cozmüş değilim :)

:D ben mi demişim bunu :D

:D ben mi demişim bunu :D
Lütfen daha cok yorumlayıpta bu işi tartışmaya gotürme şuan tek yaptığın konuyu baltalamak ve gerekn cevapları almak artık sana diyecek hicbirşey kalmadı sadece şuan boş boş mesaj atıyorsun o kadar profil mesajlarını okudum cokta yararlı bir arkadaş değilsin acıkcası

demişsen kanıtlarını sunarmısın hakkımda ki yalan haberler ile yanıma gelme 3000TL maş nereden alayım ünv. Öğrencisiyim :D ki 3000 TL maaş alsam :D Burada işim olmazdı.[DOUBLEPOST=1448559555,1448559415][/DOUBLEPOST]ki eğer hakkımda bilğilere ulaşmak istersen bydemir06 kimdir yazarak Google da arayabilirsin :D

demişsen kanıtlarını sunarmısın hakkımda ki yalan haberler ile yanıma gelme 3000TL maş nereden alayım ünv. Öğrencisiyim :D ki 3000 TL maaş alsam :D Burada işim olmazdı.[DOUBLEPOST=1448559555,1448559415][/DOUBLEPOST]ki eğer hakkımda bilğilere ulaşmak istersen bydemir06 kimdir yazarak Google da arayabilirsin :D
Şuan yaptığına işmi diyorsun yani sadece işsizlik milletle uğraşmak ve haksız cıkıncada bu şekilde yorumlar atarak konuyu baltalamak

sadece uzatıyorsun tartışmaya devam eder isen konunu kapatıp seni uzaklaştırmak durumunda kalacağım. Hakkımda profilime bakarak yararsız biri olduğuma karar vere bilmen le beraber ayrıca milletle uğraşmak demişsin benim görevim bir kere uğraşmak ha mod değilken bile mapı beğenmediğimi derim çünkü ben bir builderim ilk dikkat ettiğim noktadır. Sonuçta oradan ekmek parası kazanıyorum ve evet konunu baltalıyorum... Şuan çünkü saçma ve lâçka konuşmaya başladın..

sadece uzatıyorsun tartışmaya devam eder isen konunu kapatıp seni uzaklaştırmak durumunda kalacağım. Hakkımda profilime bakarak yararsız biri olduğuma karar vere bilmen le beraber ayrıca milletle uğraşmak demişsin benim görevim bir kere uğraşmak ha mod değilken bile mapı beğenmediğimi derim çünkü ben bir builderim ilk dikkat ettiğim noktadır. Sonuçta oradan ekmek parası kazanıyorum ve evet konunu baltalıyorum... Şuan çünkü saçma ve lâçka konuşmaya başladın..
Neyse daha fazla konuyu uzatmaya gerek yok ama istersen bu konuyu tartışmaya ozel mesajlardan devam edebilirsin :)[DOUBLEPOST=1448639866,1448560110][/DOUBLEPOST]Konu Güncel[DOUBLEPOST=1448728040][/DOUBLEPOST]Konu Güncel[DOUBLEPOST=1449311102][/DOUBLEPOST]Konu Güncel

Yapıtları beğenmedim açıkçası.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl