Çözüldü Resimli scoreboard çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arabic_31
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 164
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arabic_31

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
arabic_31

Discord:

Yayxpecos

Ben bir videodan towny plugin paketi aldım herşey iyi güzeldi fakat gözüme bir şey çarptı taba basınca bir logo gözüküyordu fakat scoreboardda gözükmüyor herhalde yaparım diyerek tab pluginin configine girdim tab kısmında :tablogo: yazıyordu aynısını scoreboardda yazdım reload attım fakat logo yerine :tablogo: yazıyordu bunu nasıl düzelteceğim bilmiyorum youtubeden videolarına baktım ama yine olmuyordu acil yardim

Ben bir videodan towny plugin paketi aldım herşey iyi güzeldi fakat gözüme bir şey çarptı taba basınca bir logo gözüküyordu fakat scoreboardda gözükmüyor herhalde yaparım diyerek tab pluginin configine girdim tab kısmında :tablogo: yazıyordu aynısını scoreboardda yazdım reload attım fakat logo yerine :tablogo: yazıyordu bunu nasıl düzelteceğim bilmiyorum youtubeden videolarına baktım ama yine olmuyordu acil yardim
Merhabalar itemsadderda tablogonun oldugu dosyasıyı bulabilirmisiniz? Oradaki logoyu alıp yeni birşey ekleyebilirsiniz itemsaddera logo ismi misal

Aynı isimde bir dosya bulsum fakat tabtaki resimle ayni değildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl