Çözüldü Resimdeki kusüratı nasıl silebilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SweqziCHAVO

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Sweqzi

Discord:

Sweqzi

Screenshot_21.webp

Scoreboarddaki vault_eco_balance placeholderinde çok fazla kusür gösteriyor onu 2 ye düşürmek istiyorum.
Essentials'ın economy sini kullanıyorum

Essentials configinde veya lang dosyalarında

Kod:
currency-formatting:
  format: '#,###.##'
Şeklinde bir yapı var ise sondaki .## kısmını silmeniz ve tekrar sunucuyu başlatmanız halinde sorun çözülecektir. Bu sayede sadece paranın küsuratı değil sadece tam olan 2420 kısmı kalacaktır.

Ayrıca bunun haricinde en basit olanı ve tam istediğiniz şekilde olan %vault_eco_balance_formatted% placeholderını kullanabilirsiniz.

Essentials configinde veya lang dosyalarında

Kod:
currency-formatting:
  format: '#,###.##'
Şeklinde bir yapı var ise sondaki .## kısmını silmeniz ve tekrar sunucuyu başlatmanız halinde sorun çözülecektir. Bu sayede sadece paranın küsuratı değil sadece tam olan 2420 kısmı kalacaktır.

Ayrıca bunun haricinde en basit olanı ve tam istediğiniz şekilde olan %vault_eco_balance_formatted% placeholderını kullanabilirsiniz.
olmadı

İki öneri sundum ikiside olmadımı ?

Not: 2. Verdiğin önerinin çalışması için sunucuda vault plugini yok ise vault pluginini kurun ve sırayla şu komutları girin.

/papi ecloud download vault
/papi reload

Ardından scoreboard için reload atın.

%vault_eco_balance_commas% deneyin, olmazsa %vault_eco_balance_fixed% %vault_eco_balance_formatted% deneyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl