İnceleme Resident Evil: Village | İnceleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JustCiva_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 734
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JustCiva_

Mutlu olmak istiyorsanız, olun.
Elmaslar
157
Discord İzni
Minecraft
JustCiva_

Discord:

JustCiva_#0001

mc-tr 1.png

Resident Evil Village'ın uğursuz kırsal ortamına varır varmaz, Resident Evil 4 etkisi hırıltılı başını kaldırdı. Neredeyse hemen kuduz Lycan yerlileri tarafından çevrelendim. Kalabalık içeri girerken kapıları kapatmak için av tüfeği mermileri ve kitap rafları için çabaladım ancak ölümden sadece bir iki saniye uzakta kurtarıldım. Shinji Mikami'nin baş döndürücü başyapıtının açılışına fantastik bir geri dönüş görevi gören yoğun bir karşılama ve birinci şahıs bakış açısıyla daha çılgın bir hale geldi. Resident Evil Village, kendi başına pek yeni bir çığır açmayabilir ancak Resident Evil 4'ün en iyi aksiyon öğelerini, serinin Resident Evil 7: Biohazard'da kurulan daha modern biçimine başarıyla ekleyerek gerçekten sürükleyici ve giderek daha fazla savaş ağırlıklı bir devamı sağlıyor. Ethan Winters'ın hikayesi.

Bu ne yazık ki zavallı yaşlı Ethan için zor bir durumdan korkunç kurtlara giden bir hikaye. Resident Evil 7'de karısını kurtarmak için köylülerin cehennemine sürüklenip geri döndükten sonra, kendisini Village'da belirgin bir şekilde Transilvanya tipi bir terörün içinde bulur. Bu sefer, canavar manyaklardan oluşan kötü bir çete tarafından kaçırıldıktan sonra kurtarılması gereken bebek kızıdır: Lady Dimitrescu, Space Jam devam filminde merkezi oynayacak kadar uzun bir vampir; Yürüyen, konuşan bir oyuncak bebek yapımcısı olan Donna Beneviento, Chucky'nin Gelini yardımcısı; Salvatore Moreau, tamamen itici bir deniz adamı; ve Frankenstein'ın canavarlarından oluşan bir fabrika montaj hattını işleten manyetik güçle çalışan bir deli olan Karl Heisenberg.

Dördü de gizemli baş cadı Anne Miranda'ya rapor veriyor ve kuşkusuz hiçbiri Resident Evil 7'nin Baker ailesindeki güneyli kızarmış psikopatlarla aynı türden gerçek korkuları ikna edememiş olsa da çoğunu eğlenceli buldum. Her biri, Dimitrescu Kalesi'nin altın işlemeli gösterişli iç mekanlarından Heisenberg'in yeraltı tesisinin aşınmış mekanik işlerine kadar hayatta kalmanız gereken kendi görsel olarak ayırt edici alanlarına başkanlık ediyor. Her ayar arasında, biri daha gizli odaklı bir yaklaşım talep ederken diğeri savaştan çok psikolojik korkuya eğilerek, ruh halinde gözle görülür değişimler var. Village dünyasının en karanlık köşelerine dalmak ve bu peri masalı ucubelerinin günümüzde var olmasının gerçek nedenini ortaya çıkarmak, 10 saatlik oyunum boyunca beni bağlayan zorlayıcı bir gizem yarattı.

Birden fazla formda gelen yukarıda bahsedilen Lycanların yanı sıra, her fırsatta sizi pusuya düşürmek için bekleyen zombi hortlakları, uçan gargoyleler, tam kurt adamlar ve daha fazlası var. Resident Evil 7'nin düşman türlerinde çeşitlilik eksikliğindeki en dikkate değer eksikliklerinden birine agresif bir tepki gibi geliyor; bir avuç hantal canavara, hızla bayatladıkları için uygun bir ad olan "Küf" deniyordu. Köy, artı işaretlerinize önemli ölçüde daha geniş bir dizi pislik atarak bunu gideriyor.

mc-tr 2.jpg

Bu genişletilmiş kana susamış canavarlar listesi, yalnızca daha ilginç bir şekilde gelişen bir dizi savaş karşılaşması yapmakla kalmıyor, aynı zamanda güçlendirilmiş zanaat sistemine yeni bir derinlik ve karar verme mekanizması ekliyor. Kıt olan hurda kaynağınızı, tank benzeri Lycanlardan birinin zırhını patlatacak bir kara mayını bir araya getirmek için harcarsanız veya keskin nişancı tüfeği mermileri haline getirirseniz, böylece yuva yapan çirkin yaratıkları saldırma şansı bulamadan uzaktan ortadan kaldırabilirsiniz.

Bu düşmanların çoğu kendi başlarına pek zeki değiller. Heisenberg'in fabrikasının genetiğiyle oynanmış mutantlarının ölümcül silah talimleri olabilir ama iş sizi alt etmeye geldiğinde kulübedeki en keskin aletlerden çok uzaklar. Yine de, Village'ın çeşitli homurdanmalarının zekice eksik olabileceklerini, kesinlikle çok sayıda telafi ediyorlar ve ilk birkaç saat boyunca (ilk ezici köy resepsiyonunun dışında) bir seferde bir avuç düşmandan daha fazla kümeye nadiren rastlamama rağmen, orta noktası civarında bir yerde bu düşman sürülerinin boyutu önemli ölçüde şişmeye başladı. Hikayenin sonunda, bana yavaş tempolu bir korku oyunundan daha çok bir kaç ve silahla Call of Duty kampanyasını hatırlatan kaotik katliam seviyelerine neşeyle düşkündüm.

Elinize sağlık, açıklayıcı bir konu.

elinize sağlık açıklayıcı olmuş

Bilgilendirme için teşekkürler !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl