Tanıtım ReportChat ➞ Sohbette küfür edenleri bildirin <OpenAI ChatGPT Kontrolü>

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atomickill7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.734
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok begendim ama bir onerim olacak (belki icerisinde vardir bilmiyorum)

ozellikle sohbet cok hizli akar her mesajda bu kontrolu yapmak sikinti yapabilir bir seye benziyor
onun yerine /report komudu eklenebilir. Bu kontrol reportlanan bir kisinin son mesajlari uzerinden yapilabilir
Zaten eklenti /report komutu üzerinden configden belirlediğin kişinin son mesajlarını gönderiyor.

Süper bir eklenti ellerinize sağlık heryerde arıyordum

Hocam bende eklenti çalışmıyor plugman ile loadlamaya çalıştığımda This file not plugin diyor

zamanın titaniumhiti yazan adam bunu nasıl yazmasın?
güzel eklenti eline sağlık başkan

Plugin güzel mantıkla hazırlanmış kendi sunucumda da deneyeceğim umarım sorunsuz kullanılır

Güzel düşünülmüş,başarılar.

Oldukça kullanışlı bir plugine benziyor benimde kafamda böyle bir plugin kodlamak var daha geniş kapsamlı. Böyle bir plugine rastladığıma sevindim kontrol edeceğim :)

Eğer 429 - too many request tarzı bir hata görüyorsanız chatgpt api trial süreniz dolmuş demektir. Maalesef aboneliğiniz olmadığı sürece deneme sürümü tokeni bir süre kısıtlı sayıda kullanabilirsiniz. Detaylı bilgi openai blog üzerinden alabilirsiniz.

Biraz geç gördüm ama gerçekten aradığım türde bir eklenti, elinize sağlık.

ReportChat

Sohbette son yazılmış mesajları <gpt-3.5-turbo> ile küfür içerip içermediğini sorgulayarak oyuncularınıza otomatik mute atın.

Configte bulunan chatgpt token kısmına openai üzeridnen token alıp girmediğiniz sürece doğru çalışmaz.
Oyundan çıktıktan sonra bir süre hala mute atılabilir durumda olacaklar.
Mute eklentisi değildir, bir mute eklentisi edinip komutunu config üzerinden ayarlamanız gerekir.

/report <isim>
/reportchat reload

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

AtomicKill7#8809
ChatGPT 3 Son zamanların en YapayZeka Sistemi, Bu YapayZekayı Değerlendirmeniz hoş olmuş. Başarılar dilerim.

Çok kullanışlı bir eklenti olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim hocam!

ChatGPT ilen mi??? Şok şok şok

Yapay zeka entegreli olması ayrı bir güzel olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl