Tanıtım ReportChat ➞ Sohbette küfür edenleri bildirin <OpenAI ChatGPT Kontrolü>

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atomickill7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.734
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atomickill7

Züm... Zümrü... Zümrüt...
Elmaslar
348
Minecraft
AtomicKill7

Discord:

atomickill7

Minecraft Sürümleri
1.12.x, 1.8.x,

ReportChat

Sohbette son yazılmış mesajları <gpt-3.5-turbo> ile küfür içerip içermediğini sorgulayarak oyuncularınıza otomatik mute atın.

Configte bulunan chatgpt token kısmına openai üzeridnen token alıp girmediğiniz sürece doğru çalışmaz.
Oyundan çıktıktan sonra bir süre hala mute atılabilir durumda olacaklar.
Mute eklentisi değildir, bir mute eklentisi edinip komutunu config üzerinden ayarlamanız gerekir.

/report <isim>
/reportchat reload

1683273114027.png

1683273121131.png

1683273125525.png

1683273141137.png

1683273146514.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

AtomicKill7#8809

Son düzenleme:
Pek çok büyük sunucunun sahip olduğu sistemden daha iyi eline sağlık.

Genel anlamda güzel görünüyor. İşleyiş açısından AI kullanmak farklı bir yenilik olmuş. Başarılar.

başarılı bir eklenti gayet beğendim şahsen

Güzel eklenti başarılar.

ChatGPT'nin bulamadığı kelimeler için blacklist fonksiyonu eklendi.

Başarılı bir eklenti.

Çok iyi olmuş. Başarılı bir eklenti, başarılar.

ReportChat

Sohbette son yazılmış mesajları <gpt-3.5-turbo> ile küfür içerip içermediğini sorgulayarak oyuncularınıza otomatik mute atın.

Configte bulunan chatgpt token kısmına openai üzeridnen token alıp girmediğiniz sürece doğru çalışmaz.
Mute eklentisi değildir, bir mute eklentisi edinip komutunu config üzerinden ayarlamanız gerekir.

/report <isim>
/reportchat reload

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

AtomicKill7#8809
Çok iyi olmuş. Başarılı bir eklenti, başarılar.

ReportChat

/report <isim>
/reportchat reload

AtomicKill7#8809
normal bir oyuncu hileye birşey yapamaz fakat bildirirse yetkililer görebilir oyuncular için iyi bir eklenti

Yakalanan oyuncular için log ayarı eklendi.

Üst sürümler eklenicek mi? 1.16.5 sunucu açmayı düşünüyorum ve eklenti mükemmel, bu yüzden bu eklentiyi kullanmayı çok isterim.

Cok begendim ama bir onerim olacak (belki icerisinde vardir bilmiyorum)

ozellikle sohbet cok hizli akar her mesajda bu kontrolu yapmak sikinti yapabilir bir seye benziyor
onun yerine /report komudu eklenebilir. Bu kontrol reportlanan bir kisinin son mesajlari uzerinden yapilabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl