Report Skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ekrem06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 918
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekrem06

Eko
Elmaslar
38
Minecraft
Ekrem06

Discord:

ekom06

:evet:Sunucunuzda Küfür Ve Hile Çokmu Fazla O Zaman Bu Skripti Kullana Bilirsiniz:evet:

:mc_58-0:Komutlar:mc_58-0:

/ report (oyuncu) küfür
/report (oyuncu) hile

?Tanıtım?
Öncelikle Skriptte Hatalar Olabilir Unutmayın Hata Gördünüzde Bildirirseniz Sevinirim Siz Hataları Bildirdikçe Hem Proje Dahada Gelişicek Hemde Olasılından Dahada Az Hata Bulunacak .
Not: SonOyuncu Tarzından Bir Skripttir.

Report sistemi söyle işlemektedir :
ilk başta oyuncu chat bölümünde küfür vb hareketler yaparsa oyunculardan biri /report (oyuncu) küfür şeklinde raporlarsa sistemde yapıldıgı gibi ettigi hakarete göre degişen saat dakika vb şeyler var ona göre oyuncu ettigi hakarete göre mute yicektir.

:mc_401-0:Gereken Pluginler:mc_401-0:

Skript
skRayFall
PlaceholderAPI
SkQuery
WildSkript

not: skript normalde yapıldı ben bazı şeylerini degiştirdim geçen zaman içerisinde daha güzel skriptler paylaşıcagım

report komutu.PNG

report komutuv2.PNG

hile.PNG

mute.PNG

skrip kod link :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

görüşlerinizi yoruma bekliyorum​

Skript geliştirilirse daha iyi olabilir, ayrıca bazı arkadaşlarımız CraftRİse /report türünü seviyor onu paylaşabilirdin, ama yinede emeğe saygılı olalım.

Sunucular için gerekli bir skript

Sk hoşuma gittti kullanırım
:D

Güzel olmuş, başarılarının devamını dilerim.

Her ne kadar forum içerisinde birçok rapor sistemi olsa da bu diğerlerinden biraz daha farklı olmakla beraber hoş görünüme sahip olmuş :))

Güzel bir çalışma, eline sağlık.

görsellik açısından da hoş olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl