Skript Paylaşımı Report Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekrem_TG

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2

Discord:

EkremTG06#4595

:evet:Sunucunuzda Küfür Ve Hile Çokmu Fazla O Zaman Bu Skripti Kullana Bilirsiniz:evet:

:mc_58-0:Komutlar:mc_58-0:

/ report (oyuncu) küfür
/report (oyuncu) hile

?Tanıtım?
Öncelikle Skriptte Hatalar Olabilir Unutmayın Hata Gördünüzde Bildirirseniz Sevinirim Siz Hataları Bildirdikçe Hem Proje Dahada Gelişicek Hemde Olasılından Dahada Az Hata Bulunacak .

Report sistemi söyle işlemektedir :
ilk başta oyuncu chat bölümünde küfür vb hareketler yaparsa oyunculardan biri /report (oyuncu) küfür şeklinde raporlarsa sistemde yapıldıgı gibi ettigi hakarete göre degişen saat dakika vb şeyler var ona göre oyuncu ettigi hakarete göre mute yicektir.

:mc_401-0:Gereken Pluginler:mc_401-0:

Skript
skRayFall
PlaceholderAPI
SkQuery
WildSkript

not: skript normalde yapıldı ben bazı şeylerini degiştirdim geçen zaman içerisinde daha güzel skriptler paylaşıcagım

report komutu.PNG
report komutuv2.PNG
hile.PNG
mute.PNG

skrip kod link :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

görüşlerinizi yoruma bekliyorum​

Bildiğimiz rapor sistemlerine göre çok daha işlevli ve kullanışlı bir Skript olmuş. Emeğine ve kodlamana sağlık! <3

eh işte güzel gibi :D

Son oyuncudan alıntı yapılmış !

güzel skript başarılı

Yararlı Bir Skript

ünlem işaretine bas raporla oluyor zaten var gerek yok :Dd: torlendiniz

güzel olmuş ellerinize sağlık.

1584362336259.png

Bu hataları nasıl düzeltirim?

:evet:Sunucunuzda Küfür Ve Hile Çokmu Fazla O Zaman Bu Skripti Kullana Bilirsiniz:evet:

:mc_58-0:Komutlar:mc_58-0:

/ report (oyuncu) küfür
/report (oyuncu) hile

?Tanıtım?
Öncelikle Skriptte Hatalar Olabilir Unutmayın Hata Gördünüzde Bildirirseniz Sevinirim Siz Hataları Bildirdikçe Hem Proje Dahada Gelişicek Hemde Olasılından Dahada Az Hata Bulunacak .

Report sistemi söyle işlemektedir :
ilk başta oyuncu chat bölümünde küfür vb hareketler yaparsa oyunculardan biri /report (oyuncu) küfür şeklinde raporlarsa sistemde yapıldıgı gibi ettigi hakarete göre degişen saat dakika vb şeyler var ona göre oyuncu ettigi hakarete göre mute yicektir.

:mc_401-0:Gereken Pluginler:mc_401-0:

Skript
skRayFall
PlaceholderAPI
SkQuery
WildSkript

not: skript normalde yapıldı ben bazı şeylerini degiştirdim geçen zaman içerisinde daha güzel skriptler paylaşıcagım

Ekli dosyayı görüntüle 95475Ekli dosyayı görüntüle 95476Ekli dosyayı görüntüle 95477Ekli dosyayı görüntüle 95478

skrip kod link :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

görüşlerinizi yoruma bekliyorum​
skripti atar mısınız hastebin boş

Basit ama kullanışlı bir skript eline sağlık

merhabalar kod silinmiş

Basit olmuş fakat yinede güzel tebrik ederim :evet::mc_16-0:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl