Çözüldü Report SK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beratskra

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
55
Arkadaşlar /sikayet ısim sebep yazınca çalışıyor fakat /report isim yazıp gelen ekrandan seçince çalışmıyor bi duzeltebilirmsnz

Kod:
command /report [<player>]:
    permission: report.oyuncu
    permission message: &8[&bKrinodPvP&8] &cUzgunum, Yetkin Yok.
    Usage: &c/Report [Isim]
    trigger:   
        if arg 1 is not set:
            send "&8[&bKrinodPvP&8] &9Kullanim: &e/Report Isim"
        if arg 1 is set:
            open chest with 3 rows named "&cReport Menu" to player
            format slot 4 of player with arg 1's skull named "&eBildirilecek Oyuncu %arg 1%" to be unstealable
            format slot 11 of player with nether star named "&cHile" to close then run [make console execute command "sikayet %arg 1% Hile Kullaniyor."]   
            format slot 12 of player with nether star named "&cBugger" to close then run [make console execute command "sikayet %arg 1% Bir Bugdan Yararlaniyor."]   
            format slot 13 of player with nether star named "&cHakaret" to close then run [make console execute command "sikayet %arg 1% Argo Kullaniyor."]
            format slot 14 of player with nether star named "&cReklam" to close then run [make console execute command "sikayet %arg 1% Reklam Yapiyor."]

command /sikayet <text> <text>:
    usage: &a/report <Kisi>
    trigger:
        loop all players:
            loop-player has permission "op":
                log "%player% Adli Kullanici %arg 1% Adli Kisiyi %arg 2% Sebebiyle Report Etti" to "report/reportlar.log"
                send "&aSikayet Eden Kisi &8: &e%player%"
                wait 0 ticks
                send "&aSikayet Edilen Kisi &8: &c%arg 1%"
                wait 0 ticks
                send "&aSikayet Edilme Sebebi &8: &c%arg 2%"

Daha gelişmiş Skriptler hatta eklentiler mevcut. Niye hâlâ böyle kıytırık şekilde yazılanları kullanıyorsunuz anlamıyorum.

Daha gelişmiş Skriptler hatta eklentiler mevcut. Niye hâlâ böyle kıytırık şekilde yazılanları kullanıyorsunuz anlamıyorum.

Ayrıca böyle skriptler yüzünden mağdur olan hile kullanmayan insanlarda oluyor.
en iyisi fazla bir sayı göstermesi örneğin 1 hileciyi 1 kişi deilde birden fazla kişi reportlasa o sayı gösterilse ve yetkililer ona göre banlasa daha mantıklı olmazmı?
o zaman bu eklentiyi kullanın
bu skript birazda karışık olmuş ben saçma buldum paylaşılmasını forumda bunu gibi birçok var ve eklentisi var iken skript kullanmak saçmalık.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ayrıca böyle skriptler yüzünden mağdur olan hile kullanmayan insanlarda oluyor.
en iyisi fazla bir sayı göstermesi örneğin 1 hileciyi 1 kişi deilde birden fazla kişi reportlasa o sayı gösterilse ve yetkililer ona göre banlasa daha mantıklı olmazmı?
o zaman bu eklentiyi kullanın
bu skript birazda karışık olmuş ben saçma buldum paylaşılmasını forumda bunu gibi birçok var ve eklentisi var iken skript kullanmak saçmalık.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Arkadaşın attığı eklenti gayet güzel duruyor. Hem kişiselleştirmesi ve çevirmesi kolay hem de istenilen özelliklere sahip gibi duruyor. Bunu kullanmanız daha iyi.

Arkadaşın attığı eklenti gayet güzel duruyor. Hem kişiselleştirmesi ve çevirmesi kolay hem de istenilen özelliklere sahip gibi duruyor. Bunu kullanmanız daha iyi.

Lakin sıkıntı şu ki 1 kişi reportlayınca o kişi hilemi oluyor? ne kadar saçma belki birisi onun banlanmasını istiyor? eklentiyi attım zaten resimlerde gördüğün gibi birden fazla kişinin reportlama sayısı daha mantıklı olduğunu düşünüyorum benim işime yarayacak bu başkasını bilemem herkesin fikri farklıdır.

Lakin sıkıntı şu ki 1 kişi reportlayınca o kişi hilemi oluyor? ne kadar saçma belki birisi onun banlanmasını istiyor? eklentiyi attım zaten resimlerde gördüğün gibi birden fazla kişinin reportlama sayısı daha mantıklı olduğunu düşünüyorum benim işime yarayacak bu başkasını bilemem herkesin fikri farklıdır.
Teşekkürler İndiriyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl