Report plugini lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan WaterSoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.818
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WaterSoon

Sınavda tüm kitaptan sorumlusunuz.
Elmaslar
146
Sunucuma report plugini eklemek istiyorum fakat güzel bir şey bulamadım. Bana yardımcı olursanız sevinirim. İstediğim plugin Hypixel deki gibi repor player 1-2-3
Felan olacak oyuncu sayıları yazınca örneyin report player 1(1 = hile açtı) gibi bir plugin varmı bildiğiniz.

Sunucuma report plugini eklemek istiyorum fakat güzel bir şey bulamadım. Bana yardımcı olursanız sevinirim. İstediğim plugin Hypixel deki gibi repor player 1-2-3
Felan olacak oyuncu sayıları yazınca örneyin report player 1(1 = hile açtı) gibi bir plugin varmı bildiğiniz.
Sanırım watchdogsreport tarzı birsey istiyorsun şuan evde değilim yarın anca varırım.Skript olarak yapabilirim.

yapılması gerekeen ilk şey Google > minecraft report plugin > Enter > spigotmc > Download :D :D

Skripti var al bak Tıkla

Bu video yu izle ve report ladıktan sonra reportlanan eski dosyalar diye klasör oluşur bu skripti indirirsen dünyayı yönetirsin.

Bu video yu izle ve report ladıktan sonra reportlanan eski dosyalar diye klasör oluşur bu skripti indirirsen dünyayı yönetirsin.

Çok saol çok işime yarayacak. Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl