Bulundu Report Plugin isteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haktan mirza demir

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0

Discord:

KillerHazretleri-ÖzcaN

Merhaba sevgili forum üyeleri sunucum için report sistemi arıyorum fakat bulamıyorum. BetaCraft sunucusunu illa ki duymuşsunuzdur moderatörü'nün yayınlarında raporlar komudunu gördüm ve bayıldımm rica etsem plugini bilen birisi atabilir mi moderatörün adıda TheVales olması lazım yayınlarından bakabilirsiniz gerçekten çok lazım bu plugin büyük bi sunucu açmayı düşünüyorum ve report sistemini eksik etmemem lazım yardım ederseniz çok güzel olur

Plugini az çok özetlemeye çalıştım yapabilicek varsa çok güzel olur haftalardır bu plugini arıyorum ( hala arıyorum ) bulmak istiyorum yardım edebilecek varsa bunlar pluginin menüsü ayrıca ışınlanmaya bastıgımızda bizi sadece oyuna atıyor /wtp yazdıgımızda izledigimiz adama atıyor yazdıgımdan bişi anlamıyor iseniz Moderatörün youtube kanalı var canlı yayın tekrarından bakabilirsiniz kanal the vales olması lazım

Ekli dosyalar

• Rapor1.png
    Rapor1.png
    139,6 KB · Görüntüleme: 258
  • Raporbilgi1.png
    Raporbilgi1.png
    122,8 KB · Görüntüleme: 267
  • Raporlananbilgi.png
    Raporlananbilgi.png
    151 KB · Görüntüleme: 254
skript ile yapabilirsin.

Elinde böyle menülü skripti olan veya yapabilcek olan varsa lütfen atabilir mi çok lazım

Hayır bu pluginde değil
Hocam büyük ihtimal aynısını bulamazsınız, ya bi report pluginin GUI'ni değiştireceksiniz yada DeluxeMenu + destekleyen bir plugin AdvancedBan/Essentials/CMI gibi kullanacaksınız. Eğer uğraşamam diyor ve bütçeniz var ise @WellSetups yardımcı olur

ücretli plugin kullanırsanız daha iyi olabilir ücretsiz kalitelisini bulamazsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl