Çözüldü Report Biraz Zor Bence :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ledbassplayer

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Adam /report <Name> Yazcak
Karşısına ChestCommands'taki Gibi Bir Yer Çıkcak Ve Seçenekler Olacak Şunlar Gb.
Sohbet,Hile,Macro,Bug, Seçenekleri Olcak Sohbet'İ Seçti Diyelim Karşısına Küfür , Spam , Fake ,Kendini Yetkili Gösterme Gibi Seçenekler Çıkcacak Hile Yi Seçerse Flight , KillAura , HızlıCan Yenileme , Speed Gibi Seçenekler Çıkcacak Macro Derse Switch Macro Macro Gibi Şeyler Çıkacak

Karşısına ChestCommands'taki Gibi Bir Yer Çıkcak Ve Seçenekler Olacak Şunlar Gb.
Sohbet,Hile,Macro,Bug, Seçenekleri Olcak Sohbet'İ Seçti Diyelim Karşısına Küfür , Spam , Fake ,Kendini Yetkili Gösterme Gibi Seçenekler Çıkcacak Hile Yi Seçerse Flight , KillAura , HızlıCan Yenileme , Speed Gibi Seçenekler Çıkcacak Macro Derse Switch Macro Macro Gibi Şeyler Çıkacak
Zaten var fakat paralı.

Dedigin Ekleti Spigota var adını unutm ama paralı sanırım

@Ercan Erdem, yardım edermisin bana Info-Board İleri Dogru Giden yazı ypamışlardı bir yerde gördüm bana yardım edermsin
Kod:
# Info Board Board, Last Edited in v1.0.0
# ===============================================================================================
# |                               Max Rows for a board is 15                                    |
# |                            Max characters for a title is 32                                 |
# |                             Max characters for a line is 48                                 |
# |---------------------------------------------------------------------------------------------|
# |               When using scroll there is no limit for characters per line                   |
# |=============================================================================================|
# |=============================================================================================|
# |                                        Example                                              |
# |---------------------------------------------------------------------------------------------|
# |Info Board:                                                                                  |
# |  '1':                                                                                       |
# |    Show Time: 10                                           # How Long this page is shown for|
# |    global:                                        # What world sees this page (global = All)|
# |      default:                        # What Permissions group sees this page (default = All)|
# |        Title: '&4&lDuskHaven'                                                               |
# |         Rows:                                                                               |
# |         - ' '                                                                               |
# |         - 'This board is seen by everyone'                                                  |
# |         - 'That isn''t in Admin'                                                            |
# |      Admin:                                                                                 |
# |        Title: '&4&lAdmin Page'                                                              |
# |        Rows:                                                                                |
# |        - ' '                                                                                |
# |        - 'This board is only'                                                               |
# |        - 'seen by Admins'                                                                   |
# |  '2':                                                                                       |
# |    Show Time: 5                                                                             |
# |    world:                                                                                   |
# |      default:                                                                               |
# |        Title: '&a&lStats'                                                                   |
# |         Rows:                                                                               |
# |         - 'Online Players: ; <onlineplayers>'      # Splitting a line can be done by using ;|
# |         - 'Money: ; <balance>'                                                              |
# |    world_the_nether:                                                                        |
# |      default:                                                                               |
# |        Title: '&a&lNether'                                                                  |
# |         - 'Your Level:'                                                                     |
# |         - '~!<level>Your Level:'      # Will only display if <level> isn't "0" or "Unknown" |
# |         - '~!<level><math<level>+<exp>>'                                                    |
# ==============================================================================================
Info Board:
  '1':
    Show Time: 20
    global:
      default:
        Title: '&c&l>&2SurvivalGames'
        Rows:
        - '&a--------------------'
        - '&bOnline Oyuncu &c&l-> &e&l{ &9<onlineplayers> &e&l}'
        - ' '
        - '&3&lProfil &c&l: &b-> &c&l<player> &b<-'
        - ' '
        - '&2&lParan  &c-> &e&l{ &e<money> &e&l}
        - '&a&lLagg &c-> &e&l{ &6<ping> &e&l}'
        - ' '
        - '&e&lWebsite:'
        - '&cEklersin'

@caylak Tabi yardım ederim fakat lütfen yardım veya isteklerinizi özel mesaj yolu ile iletiniz.

Özr dilerim sandece sordum hemen

Karahan arkadaşımızın friendlyreport adında tam istediğin gibi plugini var fakat paralı linki
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

kardeş benim skript bölümünde benim paylaştığım eklentiyi kullanabilirsin

Report Plugin Paketi Bulunur
isteyenler için Iletişim Adresimiz:

Bende var Report plugin paketi ama ben ***Bana*Ait*** plugin paketinin içinden aldım isterseniz vere bilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl