JuneX
Nerelerdesin Be Zümrüt?
- Elmaslar
- 126
- Minecraft
- JuneZX
BloodyX#4069
command-costs:
repair: 10000
repair-all: 30000
on command:
%command% is "repair all":
remove 30000 from the player's money
message "tamir icin 30k paran eksildi"
%command% is "repair":
remove 10000 from the player's money
message "tamir icin 10k paran eksildi"
Dediğim gibi denedim essentials configi altakki skriptmiEssentials Plugini'nin config.yml'sini Kullanabilirsin. Örnek;
Kod:command-costs: repair: 10000 repair-all: 30000Kod:on command: %command% is "repair all": remove 30000 from the player's money message "tamir icin 30k paran eksildi" %command% is "repair": remove 10000 from the player's money message "tamir icin 10k paran eksildi"
BloodyX#4069
en alttaki sk ama önerim Essentials Plugini'nin config.yml'sini KullanDediğim gibi denedim essentials configi altakki skriptmi
EmreSHN#4551
command /tamir:
trigger:
execute console command "manuaddp %player% essentials.repair."
make player execute command "repair"
execute console command "manudelp %player% essentials.repair."
execute console command "eco take %player% 50000"
send "&c50K karşılığında eşyayı tamir ettin." to player
command /toplutamir:
trigger:
execute console command "manuaddp %player% essentials.repair.all"
make player execute command "repair all"
execute console command "manudelp %player% essentials.repair.all"
execute console command "eco take %player% 250000"
send "&c250K karşılığında tüm eşyalarını tamir ettin." to player
Denedim ama çalışmıyor essentialsinkini para almiyo reload atmama ragmenen alttaki sk ama önerim Essentials Plugini'nin config.yml'sini Kullan
Tamam teşekkürler oldu ama lag yaparmi bundaŞunu dener misin?
Kod:command /tamir: trigger: execute console command "manuaddp %player% essentials.repair." make player execute command "repair" execute console command "manudelp %player% essentials.repair." execute console command "eco take %player% 50000" send "&c50K karşılığında eşyayı tamir ettin." to player command /toplutamir: trigger: execute console command "manuaddp %player% essentials.repair.all" make player execute command "repair all" execute console command "manudelp %player% essentials.repair.all" execute console command "eco take %player% 250000" send "&c250K karşılığında tüm eşyalarını tamir ettin." to player
EmreSHN#4551
Denedim ama çalışmıyor essentialsinkini para almiyo reload atmama ragmen
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Tamam teşekkürler oldu ama lag yaparmi bunda
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Konu kilit
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!