YusufStrafee
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- Yusuf_Strafe
Discord:
SadeceYusuf#9710
SadeceYusuf#9710
MonBoyhiner#2885
SadeceYusuf#9710
[13:14:09] [Server thread/ERROR]: Could not load 'plugins\CommandCooldown-3.0.5.jar' in folder 'plugins'Merhaba, böyle basit bir şey için paranızı çarçur etmeye ihtiyacınız yok.eklentisiyle, komutlara oyuncunun yetkisine göre cooldown ekleyebilirsiniz. İyi çalışmalar.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
nai3131

apcu
NOT: Bu eklentiyi kullanırsanız sunucuyu kapatıp açtığınızda cooldown süresi sıfırlanırDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
istersen sende kendin virustotal at.
permissionlar
hyperrepaircooldown.use ve essentialsın kendi tamir permissionunu ekle
hata falan alırsan yazman yeterli.
SadeceYusuf#9710
başka önerin, bilgin varmıNOT: Bu eklentiyi kullanırsanız sunucuyu kapatıp açtığınızda cooldown süresi sıfırlanır

apcu
başka önerin, bilgin varmı
SadeceYusuf#9710
teşekkürler. Survival sunucumda ayrı dünyalar olacak dünyadan dünyaya tpa atmayı kapatmak istiyorum nasıl yaparımeklentisini deneyebilirsin. Eğer hiçbir şekilde çözüm bulamazsan Minefox Studio ekibimiz size ücretli şekilde özel eklenti kodlayabilir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
SadeceYusuf#9710
SadeceYusuf#9710
SadeceYusuf#9710
madraa21
Luckperms izinlerini ayarlaarkadaşlar sunucumda vip vip+ mvip mvip+ ve bvip vipleri bulunuyor. Bu viplerin repair yapma hakkı olacak fakat her vip herzaman yapamayacak belirli süreler olucak. VİP 3 Gün VİP+ 2 Gün Mvip 1 Gün Mvip+ 12 Saat Bvip 6 saat şeklinde repair komudunu kullanabilecekler. Bunun için plugin öneriniz varmı. CommandsManager kullanmayı denedim cooldown oluşturup permleri verdim fakat bvipin süresi vip ile aynı.
command-cooldowns:
repair:
default: 259200 # VIP için 3 gün (saniye cinsinden)
vip.repair: 259200
vipplus.repair: 172800 # VIP+ için 2 gün
mvip.repair: 86400 # MVIP için 1 gün
mvip+.repair: 43200 # MVIP+ için 12 saat
bvip.repair: 21600 # BVIP için 6 saat
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!