Çözüldü Renkli kafa alma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kashidev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 726
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kashidev

Cehennem Yükleniyor - %89
Onaylı Satıcı
Elmaslar
727
Minecraft
kashi2dev

Discord:

kashiandwazaki

2020-05-27_13.23.23.png

ARKADAŞLAR BİRKAÇ SORUM VAR
1:BU RENKLİ KAFALARI NASIL ALIRIM
2:V15 KAZMA YAZAN BİRŞEY VAR DİKKATLİ BAKARSANIZ DÖNEN BİRŞEY ÇIKAN İTEMİ GÖSTERİYOR BU HANGİ PL İLE YAPILMIŞ VEYA NASIL KONUMU DEĞİŞTİRİRİM
3:BİR TANE KASA YAPICAM SİTEDEN ALINAN ÜCRETLİ YANİ KOLAY ALINAMAYAN İÇİNE NELER KOYULABİLİR SİZCE WORLDEDİT KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU TARZ BİR KASA İÇİNE NELER KOYULABİLİR?
YARDIMCI OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLER!

Ekli dosyayı görüntüle 126608
ARKADAŞLAR BİRKAÇ SORUM VAR
1:BU RENKLİ KAFALARI NASIL ALIRIM
2:V15 KAZMA YAZAN BİRŞEY VAR DİKKATLİ BAKARSANIZ DÖNEN BİRŞEY ÇIKAN İTEMİ GÖSTERİYOR BU HANGİ PL İLE YAPILMIŞ VEYA NASIL KONUMU DEĞİŞTİRİRİM
3:BİR TANE KASA YAPICAM SİTEDEN ALINAN ÜCRETLİ YANİ KOLAY ALINAMAYAN İÇİNE NELER KOYULABİLİR SİZCE WORLDEDİT KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU TARZ BİR KASA İÇİNE NELER KOYULABİLİR?
YARDIMCI OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLER!

1.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklenti yardımcı olacaktır.
2. Crazycrates'in özelliğidir, yml dosyalarından ayarlayabilirsin.
3. Bunu kendine özgü tasarlayabilirsin. Bizlerin yorumlarıyla farklı olamazsın.

/cc set <crate> baktığınız bloka kasayı ayarlar. Herhangi bir blok olması yeterli.

/cc set <crate> baktığınız bloka kasayı ayarlar. Herhangi bir blok olması yeterli.
yorumun için teşekkür ederim ama sorun kafayı almakta zaten :P customheads plugininde bulamadım o sandıkları head database plugini var oda ücretli bu kafaları başka türlü alma şansımız yokmu ?

Sorun çözüldüyse lütfen bildirin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl