makif2000
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- makif2000
Discord:
makif2000
makif2000
123123
XBrexorX#2521
makif2000
İstediğim şey kendi kendine renk değiştiren rank bunu yapmanın bir yolunu var mı?rgb prefix yapmak için:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Prefixi tabda göstermek için eklenti ayarlarına girip yapmanız gerekmektedir.
iyi forumlar.
miracle_bee
Renk değiştiren rank nasıl yapabilirim? luckperms kullanıyorum sürüm 1.18.2 ve Luckperms kullanırken oluşturduğum rankların prefix'i tab'da gözükmüyor nasıl tabda gözükmesini sağlıyabilirim?
Ornek:
change-interval: 1200
texts:
- '&1Örnek &7'
- '&2Örnek &7'
- '&3Örnek &7'
- '&4Örnek &7'
- '&5Örnek &7'
- '&6Örnek &7'
- '&9Örnek &7'
- '&aÖrnek &7'
- '&bÖrnek &7'
- '&dÖrnek &7'
makif2000
Söylediğiniz plugin ücretli ücretsiz yapmamın bir yolu yok mu?eklentisini kullanarak renk değiştiren prefix yapabilirsiniz. Plugini kurduğunuz zaman dosyaların içinde animations adlı metin dosyasını bulun. Daha sonra aşağıda vereceğim metini o metin dosyasına yapıştırın.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kod:Ornek: change-interval: 1200 texts: - '&1Örnek &7' - '&2Örnek &7' - '&3Örnek &7' - '&4Örnek &7' - '&5Örnek &7' - '&6Örnek &7' - '&9Örnek &7' - '&aÖrnek &7' - '&bÖrnek &7' - '&dÖrnek &7'
Tab'da göstermek için de groups adlı metin dosyasını açın tabprefix kısmına %animation:Ornek% placeholderi ekleyin. Örnek yazısını istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz ve birden fazla animasyon oluşturabilirsiniz.
miracle_bee
Üzgünüm yanlış linki atmışım, doğrusu bu:Söylediğiniz plugin ücretli ücretsiz yapmamın bir yolu yok mu?
makif2000
Bu plugini kullanmadan yapmamın bir yolu yok mu?Üzgünüm yanlış linki atmışım, doğrusu bu:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
miracle_bee
Bu plugin benim bildiğim piyasadaki en iyi TAB plugini bence bunu kullanmalısın dostum.Bu plugini kullanmadan yapmamın bir yolu yok mu?
Bu plugini kullanmadan yapmamın bir yolu yok mu?
maadenci
emre.#4570
hocam arkadaş şey istemiş craftrise de RVİP+ varya rbg oluyor ya onun gibi istiyorBöyle bir şey istiyorsanız ItemsAdder ile yapabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 210894
makif2000
Evet onun gibi yapmak istiyorum.hocam arkadaş şey istemiş craftrise de RVİP+ varya rbg oluyor ya onun gibi istiyor
Evet onun gibi yapmak istiyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!