Bulundu Remiel Network Yetkili Alımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.394
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muri

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
30
Minecraft
Imurii

Discord:

muri0031

logo.png

Değerli Forum Üyeleri!

Türkiye'nin en kapsamlı MMORPG ve Skyblock sunucusunu, Remiel'i uzun süreden beri geliştirmeye devam ediyoruz. Bu sürede yakında kapalı beta olarak açılacak sunucumuza yardım edebilecek yeni ekip üyeleri arıyoruz.

Alımlarımız sona ermiştir.
Remiel ekibi olarak, 2024 Haziran ayında sizlere hizmet vermek için gece gündüz çalışıyoruz.

Yönetim Ekibimiz

LordJashin.png

LordJashin / Yönetici

Imurii.png

Imurii | Yönetici

ReetroS.png

Sormanda | Genel Sorumlu

BratAvci.png

Chunkban | Genel Sorumlu

Son düzenleme:
Keşke | "Türkiyenin en iyisi" , "En kapsamlı Sunucusu" | gibi hazır kalıpları kullanmak yerine bunları görseller ile destekleseydiniz. Herkes kendince en iyisi zaten, bu yüzden ülkece yerimizde sayıyoruz.
.
Amacım sunucuyu eleştirmek ya da kötülemek değil, İnovasyon için zincir kalıpları kırmak ve harakete geçmek.
.
Özgün ve daimi sunucu dilekleri ile. BAŞARILAR.

'' En iyi '' ve '' En Kapsamlı '' ayrı şeyler efendim. En kapsamlı MMORPG sunucusu olduğumuzu bakımımız bittiği zaman herkes gibi öğrenebilirsiniz. En iyisine gelirsek öyle bir kullanımım olmadı, oyuncular sayesinde en iyi kim yakında öğrenebileceğiz. İyi forumlar.

"En iyi" ile "En kapsamlı'yı" aynı anlamda tutup. "En iyi" lafını kullanmadım demeniz, ve de en kapsamlıyı konu içerisinde kullanmanız da enteresan :)

Sadece konuya açıklamanızı destekleyen görseller eklemek çok zor olmamalı, en kapsamlı sunucu için.

Özgün ve daimi sunucu olmanız dileğiyle | Başarılar ve Tatlı Rekabetler. | -Yvk

Ekibimizin tamamı alanında profesyonel kişiler, şu an bulunan kadromuzla da sunucuyu idare edebilecek durumdayız. Bizim amacımız, Minecraft Türkiye topluluğunu küresel olarak temsil ederken yanımızda daha fazla kişi barındırmak ve bir nebze olsun gelişmelerini sağlamak. Birde Türk oyuncu topluluğunu daha fazla klasik ve çakma sunucularla baş başa bırakmak istemediğimizden ekip sayısını büyülterek hızlı bitirmek istiyoruz. ^^
Bana başka sunucuda olmayıp sizde olan bir özellikten bahsedebilir misiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl