Relaxtr.nitrado.net |Zümrüt Set | Uçan Halı | Silah |Boss | 1.8.X |

EgeBeyYT

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Serverimizin Özellikleri

16 GB Ram !
70 Slot !
Yeni Nesil Faction ! [Çok Yakında Hub]
Zümrüt Set Yapma !
Uçan Halı !
CS-GO Silahları !
3 Adet VIP Çeşidi !

Serverimizden Bazı Kareler
Uçan Halı !
YqzvYD.png
[/url][/IMG]
YqzvYD.png

Zümrüt Set Yapımı !
jXl4EG.png

VIPMaden !
ErvV79.png

Serverimiz Çok Yakında Hub Olacaktır ! Survival Games + Badlion Arena PVP Nerede Ise Bitti !
Serverimize Günlük 20 Kişi Girmesine Ramen Çok Beğenildiği İçin 5 Adet VIP Alımı Olmuştur !
Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz Dostum Koş Ve Servere Gel Bosslarla Kapış Ve Itemler Kasıl !

IP : Relaxtr.nitrado.net
Sürüm : 1.8.X

Oyunlar : Online : Faction [Yeni Nesil Faction!]
: Offline : Survival Games [Çok Yakında]
: Offline : Badlion Arena PVP [Çok Yakında]

Konu düzeni berbat+ gelişmeniz lazım olmamış kardeş %1

Konu açmak için ez az 10 mesajınızın olması lazım aksi taktirde konunuz kaldırılır , Fikirler güzel , konu berabat
@Hai

Konu açmak için ez az 10 mesajınızın olması lazım aksi taktirde konunuz kaldırılır , Fikirler güzel , konu berabat
@Hai
Ne Deseniz Haklısınız İlk Konu Açışım Fazla Birşey Bİlmiyorum Kusura Bakmayın. Konuyu Düzenleyebilme Uğraşına Girebilcek Biri Varsa Gercekten Çok Mutlu Olurum :)[DOUBLEPOST=1486569724,1486569668][/DOUBLEPOST]
Öz ve kısa tek kelimeyle çöp.
Ne Deseniz Haklısınız İlk Konu Açışım Fazla Birşey Bİlmiyorum Kusura Bakmayın. Konuyu Düzenleyebilme Uğraşına Girebilcek Biri Varsa Gercekten Çok Mutlu Olurum :)[DOUBLEPOST=1486569781][/DOUBLEPOST]
Uçan Halı Güzel Olmuş :D Türk Bayrağı Hoşuma Gitti :<3: Başarılar Dilerim
Çok Teşekkür Ederim Fakat İlk Defa Forum Yapıyorum Ve Berbat Oldu :( Servere Fazla Kişi Gelmez..[DOUBLEPOST=1486569868][/DOUBLEPOST]
Konu düzeni berbat+ gelişmeniz lazım olmamış kardeş %1
Maalesef Aynen Baya Kötü Hiç Anlamam Bu İşlerden Keşke Biri Yardım Etip Düzenleyebilse :(

Konu düzeninin biraz kötü ve onun dışında sunucunuzda yapılarınızı geliştirmeniz lazım başarılar dilerim...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl