IP: RelaxTR.nitrado.net
RAM: 16 GB (Arttırılacak)
LOKASYON: TÜRKİYE
SLOT: 70 (Arttırılacak)
BİZ KİMİZ?
Merhaba, sunucumuzun açılalı yaklaşık 10 gün oluyor. Öncelikle bu sunucu açma işine Ege ve Serkan olarak 2 kişi başlasak da şuanda 1 PLUGİNER, 1 BUILDER'ımız bulunmaktadır. Sizlerin sayesinde daha da büyüyeceğiz ve en iyi FACTION sunucusu olacağız! Unutmayın, bize ne kadar çok destek olursanız sunucumuz o kadar hızlı gelişir.
NOT: Sunucumuz yakında HUB olacaktır.
YÖNETİM EKİBİMİZ:
EgeBeyYT: Kurucu
SekoBeyYT: Kurucu
BloodyX_HD: Pluginer
MaNiacGlaxY: Builder
Sunucumuzda Edit Satışı Var mı?
Çoğu sunucuda olduğu gibi bizim sunucumuzda da var tabii ki. Sizler kuruculara hangi aleti almak istediğinizi ve o alette hangi büyülerin olmasını istiyorsanız söylüyorsunuz ve o aletteki büyülerin gücüne göre biz de size fiyat söylüyoruz. :) (İndirim Uygulanabilir)
Sunucumuzda her bütçeye ayrı olmak üzere 3 VIP çeşidi vardır. Bunlar sırasıyla VIP, PowerVIP ve RelaxVIP'dir. Fiyatları ise yine sırasıyla 10 TL, 20 TL ve 35 TL'dir. VIP süreleri 1 aydır fakat +15 TL ek fiyat ödeyerek sınırsız alabilirsiniz. (İndirim Uygulanabilir)
Normal VIP'de Koruma 8 set, PowerVIP'de Koruma 10 Set, RelaxVIP'de Koruma 15 gibi setler veriyoruz. Ayrıca VIP'lere özel /mc komutunu kullanarak uçan halı ile dolaşabilirler.
SUNUCUMUZDA PARA NASIL KASILIR?
Sunucumuza geldiğinizde /kit oyuncu yazarak kitinizi alın ve hemen /warp lapis giderek para kasabilirsiniz. 640 Lapis 12.000'e satılmaktadır. Ayrıca lapis kazarken %1 olasılıkla ELMAS, ZÜMRÜT veya DEMIR düşmektedir. Bunları da satarak para kazanabilirsiniz. Daha sonra kendinize Lapis'de bulunan köylülerle alışveriş yaparak verimlilik 5 kazma alıp doğru /warp edit'e gidin ve burada hunharca obsidyen kazarak kendinize verimlilik 8 kazma, keskinlik 7 gibi kılıçlar almaya çalışın ve daha sonra daha kolay set kasabilmek için /warp boss'a gidin. Burada ki bossları öldürerek koruma 6 set kazanabilirsiniz. Ama illa ben kasılmayı sevmiyorum, hiç bunlarla uğraşamam diyorsanız VIP alarak kasılmaktan kurtulabilirsiniz. :)
AŞAĞIDA SUNUCUMUZDAN ÇEKİLMİŞ BİRKAÇ FOTOĞRAFI İNCELEYEBİLİRSİNİZ...
SPAWN:
LAPİS:
VIP HAMMADDE:
BOSS:
ARENA:
Sunucumuza gelerek sunucumuz hakkında daha detaylı bilgiyi öğrenebilir ve diğer oyuncularla oynayarak eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. İYİ OYUNLAR!