RelaxTR.nitrado.net|Faction|Edit|Boss|AK-47|Uçan Halı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SekoBeyYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 957

SekoBeyYT

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
vX0ooz.png

IP: RelaxTR.nitrado.net
RAM: 16 GB (Arttırılacaktır)
SLOT: 70 (Arttırılacaktır)

>
/pet sistemi vardır.
> VIP'ler /mc komutu ile uçan halı alıp dolaşabilirler.
> Genellikle +10 kişide yüzme eventi, +12 kişide maden eventi, +15 kişide ise yaklaşık 30 dakika 1 saat aralıkla olmak üzere koşu, parkur eventleri, yağmur (rain) eventleri olmaktadır.
> /warp Edit de kendinize hunharca obsidyen kazarak koruma 6 set, verimlilik 8, keskinlik 7 gibi aletler alabilirsiniz. :)
> /warp boss gidip orada bulunan bossları öldürerek koruma 6 set toplayabilirsiniz.
> Sunucumuzda
VIP, PowerVIP, RelaxVIP olmak üzere her bütçeye özel (10 TL - 20 TL - 35 TL) VIP çeşidi vardır.
> En düşük
VIP koruma 8 set kazanabiliyorken, en yüksek VIP koruma 15 set kazanabiliyor. :)
> /report sistemi ile hack olanları şikayet edebilirsiniz.

> Sunucumuzda para kasmak oldukça kolaydır. /warp lapis yazıp lapis alanına giderek yine hunharca lapis kazarak 640 adet lapisi 12.000 TL'ye satabilirsiniz. Ayrıca lapis kazarken %1 olasılık ile ELMAS, ZÜMRÜT veya DEMIR kazanabilirsiniz.
> Ben hiç kasılamam, çok sıkıcı gelir bana kasılmak derseniz VIP alarak hem kasılmaktan kurtulabilirsiniz, hem de sunucumuza destek olarak yakında daha fazla sunucunun açılmasına destek olabilirsiniz :<3: (SKYBLOCK, DROPPER vb.)
> SUNUCUMUZ ÇOK YAKINDA HUB OLACAKTIR! (PVP) <

SUNUCUMUZDAN BİRKAÇ FOTOĞRAFLAR:

SPAWN:
ZMr1jG.png

LAPİS:
pX7Yka.png

BOSS:
jXEYML.png

16 GB nasıl 70 Slot oluyor ? Bildiğim kadarıyla 8 GB 100 Slottu yenimi çıktı slotu ayarlamak?

Yapılar geliştirilmeli @Equestrian dediğine katılıyorum 8gb 100 slottu slot ayarlama çıktı mı ?

Konu düzeniniz çok göz yoruyor onun dışında 8 GB 100 slot olayı yeni mi çıktı :D

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl