Sol Reklam

REKLAMLAR HK.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Radiepslol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.332
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Radiepslol

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
10
Puanlar
3.755
Minecraft
Radiepslol
Twitter
radiepslool

Discord:

radiepslol#0001

Merhaba değerli MC-TR forum üyeleri! Yakın zamanda minecraft sunucumu herkese açıyor olacağım. 1.500 - 2500 TL arası nakit param bulunmakta. Reklamı doğru kişilere vermek istiyorum. Kimi tercih edebilirim? (TikTok, Youtube Shorts, Youtube...)

Dostum 2k bütçen olsun sallıyorum. 10 reklam görevlisi al her birine kaç kişi getirir online tutarsan o kadar para deyip her yetkili başına 200 lira ver onlar daha iyi reklam yapar :D Youtuberlardan carttan curttan bir şey yapamazsın.

Bence topluluklar'a ve YouTuberlara verebilirsiniz.

Dostum 2k bütçen olsun sallıyorum. 10 reklam görevlisi al her birine kaç kişi getirir online tutarsan o kadar para deyip her yetkili başına 200 lira ver onlar daha iyi reklam yapar :D Youtuberlardan carttan curttan bir şey yapamazsın.
aynen tüm bilindik tr sunucularından adam çeksin msg ile afmsalöqgwşlş

Discord adınız nedir yanlış diye hata vermekte

Merhaba değerli MC-TR forum üyeleri! Yakın zamanda minecraft sunucumu herkese açıyor olacağım. 1.500 - 2500 TL arası nakit param bulunmakta. Reklamı doğru kişilere vermek istiyorum. Kimi tercih edebilirim? (TikTok, Youtube Shorts, Youtube...)
Tiktok'er ler hariç her yere verebilirsin Discord topluluklarına vb.

Discord üyesi istiyorsanız discord topluluklarına yoğunlaşmanızı öneririm, bence ne kadar discord üyesi o kadar daha fazla aktiflik kazandırır. Aktif oyun odalarında oyuncuların olması ve diğer yeni gelen oyuncuların'da katılması ile birlikte daha çok zevk ve haz alacaklar veya sunucuya daha çok odaklanacaklardır, bu sayede "aktif" dediğimiz oyuncu kitlesini bu şekilde elinizde tutabilirsiniz. Tabiiki ekipleşme veya örgütleşmeler olacaktır.

aynen tüm bilindik tr sunucularından adam çeksin msg ile afmsalöqgwşlş
Dostum reklam görevlisi demek veyahut tanıtım görevlisi demek tr sunucularına girip reklam yapıp adam çekmek demek mi :D? Bu kafa sana nereden geliyor?

YouTube üzerinde 100-1000 abone arası kanallara rank karşılığında ücretsiz reklam verip sonra daha yüksek aboneli ve aylık izlenmesi fazla olan kanallara reklam vermeni öneririm.

Instagram(Reels) ve YouTube(Shorts) üzerinde kendin reklam videoları çekip keşfete düşürerek maliyetten kisablirsin veyahut gerek yok başkaları benim için çeksin dersen tonla reklam yapan kanal ve hesap bulunmakta. Bu reklam 1-2k bütçeyi muhtemelen aşacaktır bu yüzden kendiniz çekmeniz sizin için daha yararlı olacaktır.(Keşfette gezerek hu tip kanallara ulaşabilirsiniz veya düz olarak "Minecraft Sunucusu" diyerek aratıp filtrele diyip Shorts kanallarını seçebilirsiniz, Reels üzerinden etiket aratarak bulabilirsiniz.)

Tek reklamı sosyal medya üzerinde tutmak yerine Discord üzerinde ki topluluklara reklam verip discord üzerinde kemik bir kitle elde edebilirsin.

evet arkadaşlar allaha atatürke sövüp mc sunucumu paylaşıp 300 oyuncu oynatıyorum pucci gang öyle diyor MLAMDFLKADFAF
Max anlayabilme kapasiten bu galiba :ASD:D:ADS:ASD Neyse ben atattaki çocuğa neyin nesini anlatıyorum ki :D Bak işine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı