Radiepslol
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 10
- Puanlar
- 3.755
- Minecraft
- Radiepslol
- radiepslool
Discord:
radiepslol#0001
radiepslol#0001
yasindev
Niye kırdınki adamın galbini ayıpaynen kanka mkadşnmaldfnqiwdf
Elasria
radiepslol#0001
Değerli fikrin için teşekkür ederim dostum.Bence topluluklar'a ve YouTuberlara verebilirsiniz.
radiepslol#0001
aynen tüm bilindik tr sunucularından adam çeksin msg ile afmsalöqgwşlşDostum 2k bütçen olsun sallıyorum. 10 reklam görevlisi al her birine kaç kişi getirir online tutarsan o kadar para deyip her yetkili başına 200 lira ver onlar daha iyi reklam yapar :D Youtuberlardan carttan curttan bir şey yapamazsın.
Tiktok'er ler hariç her yere verebilirsin Discord topluluklarına vb.Merhaba değerli MC-TR forum üyeleri! Yakın zamanda minecraft sunucumu herkese açıyor olacağım. 1.500 - 2500 TL arası nakit param bulunmakta. Reklamı doğru kişilere vermek istiyorum. Kimi tercih edebilirim? (TikTok, Youtube Shorts, Youtube...)
xsobaborusu
radiepslol#0001
Yanlıştı, düzelttimDiscord adınız nedir yanlış diye hata vermekte
Allaha Atatürke sövüp paylaşmaktan iyidir kanka :Daynen kanka mkadşnmaldfnqiwdf
Dostum reklam görevlisi demek veyahut tanıtım görevlisi demek tr sunucularına girip reklam yapıp adam çekmek demek mi :D? Bu kafa sana nereden geliyor?aynen tüm bilindik tr sunucularından adam çeksin msg ile afmsalöqgwşlş
atasci
Max anlayabilme kapasiten bu galiba :ASD:D:ADS:ASD Neyse ben atattaki çocuğa neyin nesini anlatıyorum ki :D Bak işineevet arkadaşlar allaha atatürke sövüp mc sunucumu paylaşıp 300 oyuncu oynatıyorum pucci gang öyle diyor MLAMDFLKADFAF