Reklam ypamam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BloodyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 648
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BloodyX

Berkon Teknoloji Grup A.Ş
Emektar
Premium
Hosting Görevlisi
Elmaslar
2.019
Minecraft
TheGaMeLiFe_HD

Discord:

BloodyX#4069

Arkadaşlar Bakın ben de üye olan kişiler burda reklam yapin demişim Arkadaşlar şunu unutmayın ki Ben Ne burda Reklam Yaptım nede Başka burda üye olan birisi Benim orda da üye Ben hadi gidin mc tr reklam yapin demiyorum Arkadaşlar bakın ATIYORUM.TK SİTE aCTIM ABİ oNU BUNU GECTİM MODERTÖRÜN MİLLETİN Özel hayatınada mı karışma Yetksi var Forumu Özel Hayatmı hiç birşey anlayamadım Milletin biri gelir sohbete sitenin yada serverin reklamını yapar uyarmazlar ama durum güncellemesine gelince biri serverini ipini yazar biri gelir sitenin tanıtımı yapar Gerceten sacma sapan uyarı veriyor mödertör yeminle gercekten şikayetciim harbi diyorum Bakın Ben düst biriyim skypede de live:yusufkemalmarmara_1 abim var zaten bana gerek yardımı alıyorum buyurun bakın Ben yusuf abiye her yerde görüp diyorum abi sitemi yardım et abi com alcam bilgi ver diyorum sonuc olarak ben yardım istedim abim yada başkasın buyurun imahi xenforo türkiyde de kayıtlı ordada dedim bana yardım edermisin dedim ederim dedi hadi onu bırkatım Nerden söyledim ben gelin sitem var gelin bunum var gelim alım var dedi demedim profilime bakarsanız bilirsiniz arkadaşlar burdaki moderatör milletin özel hayatınada karışma yetkide varmiş bunuda ögrendik gercekten nasıl güvenip yetki veriyorlar anlayamıyorum ben bilmem sitem var ona gel bura eski diye cümle bile demedim neyin hayali neyin şeyi bu moderatör gelir takar bana kafayı burda neymiş yan car abi olsa zaten e postadan yada ipimden alnarsın hadi onu gectim ben nerdee reklam yaptım burdan bi üye benim sitemin link alıp burda paylaşmış ben onda birşey demedim uyarı alacak kişi varsa o ben degil benim azımda bir cümle dahir cıkmadı buyurn işte milletin özel hayatına karışma yetksini de var buyurun işte gelde forumdan soguma abi vallaha diyorum modertömr oldu ama sunu unutmuş galiba milletin özel hayatına karışma yetkin yok yok abi yok bırakıyorum gercekten forumda moderatöre kalsın bu hesap burda göze batıyor sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl