Çözüldü Reklam yapıyorlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.432
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

Sunucumda sürekli reklam yapıyorlar normalden yasaklasamda özelden yapıyorlar nasıl korurum bunu güzel bildiğiniz koruma varmı

Reklam, Küfür veya Siyaset bütün çözümlerin ilacı bu konu içerisinde bulunmaktadır.
Eğer işinize yararsa ''En İyi Cevap'' seçerseniz çok sevinirim.

SuperCensor en iyisidir.

SuperCensorship pluginini öneririm.

SuperCensor'u güzel bir şekilde ayarlarsan bir sıkıntı ile karşılaşacağını sanmam.

SuperCensor adlı plugini beğeniyorum.
Ve yakında açılcak olan LimeTürk Sunucumdada
kullanıyorum.

Türk plugini cazip gelmez ama Sohbet Gardiyanı var mesela Abup sapuk şeyler demeyin Türk Plugini diye

yabancı istersen supercensor

Reklam, Küfür veya Siyaset bütün çözümlerin ilacı bu konu içerisinde bulunmaktadır.
Eğer işinize yararsa ''En İyi Cevap'' seçerseniz çok sevinirim.

ben hiç görmedim siyaset yapanı bence siyaset güzel bir şey serveri etkiliyor ve bu fikir özgürlüğü olması lazım siz benim hangi tarafları tuttuğumu biliyorsunuzdur herhalde benim başıma laf etsinler önce o nun baş kişisiniz ne kötülük yapdığını sonra neler yapmadığını sövercesine sayardım.arkadaşlar siyaset vallaha lazım fikir özgürlüğü falan bence her serverda olmalı kavgaya kaçmayacak şekilde siyaset yapılsın siz diyeceksiniz
serverın online azalır öylede zaten siyaset yapanı görmessiniz seçime yaklaşmadığı sürece sana soruyom doların artması hakkında falan serverda konuşmak istemez misin düşmesi falan o konulardada konuşursun bu fikir özgürlüğüdür siyasette kaybediyorsan veya kazanıyorsan başkalarının özgürlüğünüde kısıtlayamazsın.

Super Censor çokta iyi değil bence. Bu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
öneririm. Ayrıca bu pluginin bi artısı Tabeladan, Kitapdan ve komuttan yapılan reklamlarıda engelleyebiliyor.
Bence bu plugin daha avantajlı superCensorden. Hadi kelimeleri felan engelledin diyelim SuperCensorden, Adam geldi tabeladan veya kitapdan
Reklam yaptı diyelim ne anlamı kaldı? SuperCensor yerine bu plugin daha avantajlı.

Türk plugini cazip gelmez ama Sohbet Gardiyanı var mesela Abup sapuk şeyler demeyin Türk Plugini diye

yabancı istersen supercensor

ben hiç görmedim siyaset yapanı bence siyaset güzel bir şey serveri etkiliyor ve bu fikir özgürlüğü olması lazım siz benim hangi tarafları tuttuğumu biliyorsunuzdur herhalde benim başıma laf etsinler önce o nun baş kişisiniz ne kötülük yapdığını sonra neler yapmadığını sövercesine sayardım.arkadaşlar siyaset vallaha lazım fikir özgürlüğü falan bence her serverda olmalı kavgaya kaçmayacak şekilde siyaset yapılsın siz diyeceksiniz
serverın online azalır öylede zaten siyaset yapanı görmessiniz seçime yaklaşmadığı sürece sana soruyom doların artması hakkında falan serverda konuşmak istemez misin düşmesi falan o konulardada konuşursun bu fikir özgürlüğüdür siyasette kaybediyorsan veya kazanıyorsan başkalarının özgürlüğünüde kısıtlayamazsın.[/QUOTE

Zaten bu Skript içerisinde 3 adet Skript var. İstediğinizi kullanabilirsiniz. Ayrıca Skript bana ait. Konuyu incelersen çok uğraştığımı anlarsın.​

Supercenter yükledim de yasaklı kelimeleri nasıl yapcam biri suoersencer plugin rehberi açsa olurmu

Supercenter yükledim de yasaklı kelimeleri nasıl yapcam biri suoersencer plugin rehberi açsa olurmu
Keşke benim dediğimi kursaydın ama sen bilirsin senin sunucun isteğini yap.

SuperCensor tanıtım konusu.

*Kelimeleri engellesende bu plugin sadece sohbeti ve özelden yapılan reklamları engeller tabeladan veya kitadan yapılan reklamları engellemez.

*Adamlar tabeladan veya kitapdan reklam yapabilir.

*Umarım yazdıklarımı anlamışsındır. İyi forumlar

Son düzenleme:
SuperCensor ile biraz ugraşırsan eğer hiç reklam yapamayacaklardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl