Reklam verilecek Youtuber ve Yayıncı Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Crayenn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.666
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hepppinize merhaba arkadaşlar gündemde şöyle böyle olmuş arkadaşlar bence adam dolandırmak kötüdür arkadaşlar izlediğiniz için teşekkürler abone olmayı unutmayın.

3.5 mu yapmış vay anam vay.
Her ay düzenli olarak zam yapıyor :D
YouTube yerine kickte takipcisi az olan ve minecarft oynayan arkadaşlara küçük mitarlarda haftalık saat belirleyerek kitle çekebilirsiniz diye düşünüyorum.
Oralara da baktım da 5-10 kişi gezdim öyle onlarda localhost takılıyor veya aternosta açıp izleyicileriyle oynuyorlar.

Her ay düzenli olarak zam yapıyor :D

Oralara da baktım da 5-10 kişi gezdim öyle onlarda localhost takılıyor veya aternosta açıp izleyicileriyle oynuyorlar.
yt de baba ogul mc oyanayan tatlı bir ikili vardı onlarla konusun isterseniz hem destek olursunuz hem tanıtım.

mcsw reklam mi verilir MC SW işi, bir nevi rüzgâra tükürmek gibidir. Ya yüzüne gelir, ya da gitmiş olur. Tutarsa tutar, tutmazsa başka şansına bakarsın demiş mevlana..

şaka bir yana reklam verilecek bir yer yok

mcsw reklam mi verilir MC SW işi, bir nevi rüzgâra tükürmek gibidir. Ya yüzüne gelir, ya da gitmiş olur. Tutarsa tutar, tutmazsa başka şansına bakarsın demiş mevlana..

şaka bir yana reklam verilecek bir yer yok
haci sizin reklam verdiginiz yerler gayet güzeldi ama mc ile alakaları yokdu hzyasuo ya mc reklamı yaptırdınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl