D
Deleted user 177302
Ziyaretçi
kime verelim peki biz bu reklamları?Değmiyor zaten 300 abonem varken yayın yaptım youtubede shorts yayın 150+ izlenim alıyorum. 3.5k 20 30k izlenicek diye niye vereyim.
kime verelim peki biz bu reklamları?Değmiyor zaten 300 abonem varken yayın yaptım youtubede shorts yayın 150+ izlenim alıyorum. 3.5k 20 30k izlenicek diye niye vereyim.
Vermeye değecek youtuber yok şuan benim gözümde. Kitlesi izleyici kitle oyuncu değil, adamlar benim abonem çok şu kadar para istiyorum diyerek fiyatlar veriyor. İsim vermicem * kanalı 3-5k abonesi olmasına rağmen 2-3k uzun video parası istiyor. Uzun video da öyle 20 30dk değil ha 10 15dk.kime verelim peki biz bu reklamları?
Shortslarda devamlılık ve content çok önemli var mı kanalın linki merak ettimDeğmiyor zaten 300 abonem varken yayın yaptım youtubede shorts yayın 150+ izlenim alıyorum. 3.5k 20 30k izlenicek diye niye vereyim.
E nerden bulacam peki bu oyuncuyu ben?Vermeye değecek youtuber yok şuan benim gözümde. Kitlesi izleyici kitle oyuncu değil, adamlar benim abonem çok şu kadar para istiyorum diyerek fiyatlar veriyor. İsim vermicem * kanalı 3-5k abonesi olmasına rağmen 2-3k uzun video parası istiyor. Uzun video da öyle 20 30dk değil ha 10 15dk.
vearthxmc kanalın adı, canlı yayınların tekrarını tutmak mantıksız olurdu diyerek gizliye çektim, 3 ana video var sadece.Shortslarda devamlılık ve content çok önemli var mı kanalın linki merak ettim
eeminkeles
HAHAHAHAHAHAHAHAHocam bütün mceyle işi olmayan herkesi foplamışsınız.
E nerden bulacam peki bu oyuncuyu ben?
Nereye verelim?Neden sadece youtuberlerden mi reklam imkanı sağlayabiliyorsun sen?
takendisiyim
nereye istiyosan oraya ver kralNereye verelim?
Öneri verebilirsin. Zaten verdiğin öneriye göre ben isteyerek reklam vereceğim veya istemeyip vermeyeceğim.nereye istiyosan oraya ver kral
takendisiyim
Reklam verirken yapılmaması gerekenler ve verilmeyecek kişileri söylediğimiz zaman da öneri değil midir?Öneri verebilirsin
Verecek bir yer olsa zaten bu konuyu açmazdık diye düşünüyorum, yanlış kişiye soruyosun. Bilindik youtuberler bir işe yaramıyor. Bilinmedik veya rastlamadığım kişileri öğrenmeye açıldı.Öneri verebilirsin. Zaten verdiğin öneriye göre ben isteyerek reklam vereceğim veya istemeyip vermeyeceğim.
YouTube yerine kickte takipcisi az olan ve minecarft oynayan arkadaşlara küçük mitarlarda haftalık saat belirleyerek kitle çekebilirsiniz diye düşünüyorum.Verecek bir yer olsa zaten bu konuyu açmazdık diye düşünüyorum, yanlış kişiye soruyosun. Bilindik youtuberler bir işe yaramıyor. Bilinmedik veya rastlamadığım kişileri öğrenmeye açıldı.
Murtatan
Hepppinize merhaba arkadaşlar gündemde şöyle böyle olmuş arkadaşlar bence adam dolandırmak kötüdür arkadaşlar izlediğiniz için teşekkürler abone olmayı unutmayın.Sadece Enes - Neo & Toprak - Beyaz Kurt - Carrypotter
3.5 mu yapmış vay anam vay.ibande mi Allah korusun. 3.5K Ona vermek yerine, evinin çöp kutusuna o parayı at gene aynı değer.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!