REKLAM VERİLECEK EN İYİ YOUTUBER?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erik-1453

Odunlara Vur Vur Vur!
Bölüm Moderatörü
Elmaslar
17
selamla sizce en iyi kitleyi ve devamlı aktifliği sağlatacak mc içeriği çeken türk youtuber kim? Fiyat performans bakımından önerebileceğiniz isimler kimlerdir

Piyasada gözümde doğru dürüst aldığı ücrete yakışan reklam yapan youtuber bence yok, daha önce hiç reklam yapmamış veya genelde yayın yapan kişileri gözünüze kestirip iletişime geçmeniz en uygunu
devamlı aktifliği sağlatacak
bunu reklamı veren kişiden değil sunucunuzdan beklemeniz lazım

1 shorts videosuna 1000 2000 Türk Lirası gibi ücret vermektense kendi videolarını çekip ona editler yapıp daha makul fiyatlara Tiktok, İnstagram gibi yerlerden reklam satın alarak paylaşabilirsin. Benim tavsiyem budur reklam tabi arka planda kalıyor önemli olan sunucunda ki sistemler diğer sunuculardan farklı olan şeyler dikkat çekici özellikler. Sunucunda oyuncuları bağlı tutacak etkinlikler yapmalısın, yetkili kadron profesyonel olmalı ve dahası...

Aslında kendim de içerik üreticisiyim TikTok platformunda. 50k takipçim var. Geneler olarak izlenmelerim 700bin ile 2milyon arasında oluyor ama oradan kitle getirebilir miyim bilmiyorum
Kendim büyük bir sunucunun eski sahibiyim ve reklamlarımın %70 ini o şekilde yapıp güzel bir kitleye ulaştım.

Aslında kendim de içerik üreticisiyim TikTok platformunda. 50k takipçim var. Geneler olarak izlenmelerim 700bin ile 2milyon arasında oluyor ama oradan kitle getirebilir miyim bilmiyorum
Reklam sorununu dert edecek son kişisin.

Hocam, benim de TikTok'ta 7.500 takipçim var. Ben aylık 2-3 video atıyordum, aktif +30 oluyordu. Yani hiç reklam almasam bile haftalık 3 video atsam sunucu +50 rahat alırdı.

Tavsiyem, kendi içeriklerinizi üretmeniz ve oyun modunuzla ilgili videolar çeken 2 YouTuber'a reklam vermenizdir .

Hocam yukarıda ki arkadaşın da dediği gibi mc videoları kesip shorts olarak atarsan daha çok gelen olur.Ayriyetten youtube uzerinde de videolar çekip editleyip reklam atarsan oradan da gelenler olacaktır.Gidip yayıncılara para v erme hem pahalı hem gelecek olan kısım %5 olur gereksiz.Ben sunucum açıkken tiktok üzerinden yayın da yapardım,her yayın en az 5-10 kişi katılıyor sunucuna sürekliliği size kazanç sağlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl