takendisiyim
bunu reklamı veren kişiden değil sunucunuzdan beklemeniz lazımdevamlı aktifliği sağlatacak
sadeceseckin
sadeceseckin
Kendim büyük bir sunucunun eski sahibiyim ve reklamlarımın %70 ini o şekilde yapıp güzel bir kitleye ulaştım.Aslında kendim de içerik üreticisiyim TikTok platformunda. 50k takipçim var. Geneler olarak izlenmelerim 700bin ile 2milyon arasında oluyor ama oradan kitle getirebilir miyim bilmiyorum
Murtatan
Reklam sorununu dert edecek son kişisin.Aslında kendim de içerik üreticisiyim TikTok platformunda. 50k takipçim var. Geneler olarak izlenmelerim 700bin ile 2milyon arasında oluyor ama oradan kitle getirebilir miyim bilmiyorum
EXONtr
Hocam, benim de TikTok'ta 7.500 takipçim var. Ben aylık 2-3 video atıyordum, aktif +30 oluyordu. Yani hiç reklam almasam bile haftalık 3 video atsam sunucu +50 rahat alırdı.Aslında kendim de içerik üreticisiyim TikTok platformunda. 50k takipçim var. Geneler olarak izlenmelerim 700bin ile 2milyon arasında oluyor ama oradan kitle getirebilir miyim bilmiyorum
nyxx.pw
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!