Reklam Verilebilecek Yerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AquaMC

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
17
Minecraft
PanelBey
Selamlar sunucum için reklam vermek istiyorum ancak bunu forumlar veya discord üzerinden yapmaktan vaz geçtim. Çünkü ne forum ne de Discord topluluklarının bir yararını göremedim.

Önerebileceğiniz YouTube kanalları var mı? Ortalama izlenmesi 100k ve üzeri olan YouTube kanallarını paylaşabilir misiniz reklam verebileceğim.

Bütçe önemli değil kanala göre bütçe konusunda anlaşma yapacağım.

Atilla (Shorts)
Dereceli Adam (Shorts)
MiraçBT (Shorts)

Bu üç kişiye verirseniz üye sayınız çok iyi bir artış olur Survival sunucum var bu listeden ilk ikiye vererek sadece sunucum aktif her gün +50 görmekte.

Teşekkürler bakacağım ancak bende sadece Survival yok. Bazı YTler özellikle bir oyun moduna hedeflendiği için reklam vermek riskli oluyor. Eğer reklam verdiğiniz kişilere SB için reklam verenler olduysa değerlendiririm mutlaka.

Atilla (Shorts)
Dereceli Adam (Shorts)
MiraçBT (Shorts)

Bu üç kişiye verirseniz üye sayınız çok iyi bir artış olur Survival sunucum var bu listeden ilk ikiye vererek sadece sunucum aktif her gün +50 görmekte.

Teşekkürler bakacağım ancak bende sadece Survival yok. Bazı YTler özellikle bir oyun moduna hedeflendiği için reklam vermek riskli oluyor. Eğer reklam verdiğiniz kişilere SB için reklam verenler olduysa değerlendiririm mutlaka.
Atilla hem skyblock hem faction birden fazla farklı mod sunucuya video çekmişliği var.

Bir biz cenabetiz sanırım, geçen yıl reklama 3000 tl shorts bayıp 10 kişi oynuyordu :D

Bir biz cenabetiz sanırım, geçen yıl reklama 3000 tl shorts bayıp 10 kişi oynuyordu :D
Verdiğin kişiye bağlı bir tık 900 Türk Lirası vererek sunucuyu bu hale soktum 3000 tl ayırsaydım sunucu ap ayrı üye sayısı getirirdi.

Hocam bu seferki biraz benim cünüplüğüm oldu ya. Güvenmediğin firma ile çalışmayacaksın onu öğrendim. Reklam verdiğim gün sunucu 35i gördüğü gibi çöküyordu. Şimdi sunucuyu iyileştirdim de 30un üstüne hala çıkamıyoruz çünkü şu anda da oyuncu kalmadı :) Sunucu işini çözdük bir çok bugu da çözdük artık reklam zamanı

Verdiğin kişiye bağlı bir tık 900 Türk Lirası vererek sunucuyu bu hale soktum 3000 tl ayırsaydım sunucu ap ayrı üye sayısı getirirdi.

Üçüne toplamda 900 vererek mi +50 online gördünüz? Bir de bu reklamları ne zaman verdiniz?

Hocam bu seferki biraz benim cünüplüğüm oldu ya. Güvenmediğin firma ile çalışmayacaksın onu öğrendim. Reklam verdiğim gün sunucu 35i gördüğü gibi çöküyordu. Şimdi sunucuyu iyileştirdim de 30un üstüne hala çıkamıyoruz çünkü şu anda da oyuncu kalmadı :) Sunucu işini çözdük bir çok bugu da çözdük artık reklam zamanı

Üçüne toplamda 900 vererek mi +50 online gördünüz? Bir de bu reklamları ne zaman verdiniz?
Bayramdan önce yeminime 0 bot afk player bırakmadım bıraksam 70 100 olur o.

Atilla (Shorts)
Dereceli Adam (Shorts)
MiraçBT (Shorts)

bunlardan başka kimse varmı acaba verecek

banada bi tane lazım ya reklam için survival kitlesi baya olsun fiyat konusunda sıkıntı yok bulabilirseniz haber verin be

Atilla (Shorts)
Dereceli Adam (Shorts)
MiraçBT (Shorts)

Shorts videoları ile reklam yapanlar genelde her gün farklı sunucunun reklamını yapıyorlar. Oradan gelecek oyuncuların kalıcı olacağını pek düşünemiyorum o yüzden.

Shorts önermem. Üstte ki arkadaşın da dediği gibi gelecek oyuncuların kalıcı olduğunu sanmıyorum.(Ve evet o trollenen videolarda kişi admin :D) Bütçenize yetecek şekilde forumlarda ve olabildiğince izlenen ve yüksek aboneye sahip(dikkatli olun bot olabilir) içerik üreticilerine reklam verebilirsiniz. İyi forumlar dilerim.

Benim bi survival sunucum var shorts videosu çektirttim birine paylaştı 31.7k izlendi tiktokta 50 60 kişi geldi o hafta toplam o 50 60 kişiden kalıcı oynayan 10 kişi falan var ortalama bazıları arada bi giriyo bazıları hiç girmiyo ama +10 yeni bi sunucu için iyi + olarak ben yorumlardan çoğu kişiyle ilgilenmedim o yüzden bukadar düşük ilgilensem +20 çekerdik muhtemelen o yüzden shorts tavsiye ederim.

Selamlar sunucum için reklam vermek istiyorum ancak bunu forumlar veya discord üzerinden yapmaktan vaz geçtim. Çünkü ne forum ne de Discord topluluklarının bir yararını göremedim.

Önerebileceğiniz YouTube kanalları var mı? Ortalama izlenmesi 100k ve üzeri olan YouTube kanallarını paylaşabilir misiniz reklam verebileceğim.

Bütçe önemli değil kanala göre bütçe konusunda anlaşma yapacağım.
Büyük sunucuların Discord'larına girip sağdan Youtuber olan kişilere bakabilirsin. Baktığın Youtuber'ların kanallarını inceleyip sana uygun olup olmadığına karar verebilirsin. Kanalında sürekli reklam videosu paylaşan Youtuber'lar ile çalışmanı önermem çünkü bunların kitlesi geçicidir. Yakında bir Youtuber listesi paylaşacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl