Reklam önerisinde bulunurmusunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 493

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

Arkadaşlar elimde bi miktar para var sunucu için vermek istiyorum. Online artırmak için reklam vermek istiyorum önerdiğiniz biyer varmı reklam vermek için

Youtuberlar, forum ve Discord sunucuları reklam için ideal.

Bir miktar para tam olarak nedir? Bizlere tam olarak bir bütçe belirt, ona göre sana yorum yapalım. Bütçen az ise forum reklamları idealdir; fazla ise gidip birkaç YouTuber ile anlaşabilirsin.

Oyun Forumları, Discord sunucuları, Youtuberlar, Yayıncılar, Değişik çekilişler yapabilirsin örnek olarak sunucunuz için bir instagram sayfası kurup büyük bir instagram sayfasıyla birlikte çekiliş düzenleyebilirsiniz.

Bir miktar para tam olarak nedir? Bizlere tam olarak bir bütçe belirt, ona göre sana yorum yapalım. Bütçen az ise forum reklamları idealdir; fazla ise gidip birkaç YouTuber ile anlaşabilirsin.
100tl forumlarda reklamım mevcut zaten youtuber olarak hangi youtuber ları önerirsiniz

100tl forumlarda reklamım mevcut zaten youtuber olarak hangi youtuber ları önerirsiniz
100 TL ile sağlam YouTuber maalesef bulamazsın. Ancak 1 saat yayına yeter paran. Videolar için yaklaşık 300-500 arası istiyorlar.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl