Reklam Küfür Plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmirTR*NezleNW

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
68

Discord:

EmirTR#3189

Merhaba Beyler

Ben bir çok yerde Reklam,küfür plugin script aradım fakat ya bulamadım yada ücretli, hataları var mesela adam play. yazınca direkt acımadan 30 yıl mutelesin yöneticilerede ne yazdığını söylesin oyunda yoksa girdiğinde ne zaman hangi tarihte ne yazdığını söylesin kaç yıl mutelendiğini söylesin reklam 30 yıl argo 5 dk ağır küfür (anneye) 60DK bunu yapabilecek arkadaşımız var mıdır ? iyi günler.

Aynı şeyi hem skript hem de pl olarak istemenin nedeni ne ?

Ücretsiz paylaşımlar kısmını biraz araştır tesla böyle bir şey paylaşmıştı

Aynı şeyi hem skript hem de pl olarak istemenin nedeni ne ?

Ücretsiz paylaşımlar kısmını biraz araştır tesla böyle bir şey paylaşmıştı
Peki Araştıracağım Plugin,script olarak önerin diye açtım konuları

Bende kendi tasarladığım güzel bir skript var. Bu skript örnek olarak "dom" (domates) yazdığında mesajı silmeyecek. Hiç bir tür reklam yazamayacaklar. Küfüre gelince azda olsa küfürleri engelleyecek. Sohbeti kirletmeyecek otomatik düzenleyecek. Bu skrip'te her play. yazdığında ban olmayacak sadece o mesajı düzenleyecek.

Clean Chat plugini ile küfürleri reklamları ayarlaya bilirsin!

- - Bu script küfür içermekdedir. Yetkilerin izni olsa paylaşa bilirim.

Merhabalar kendimce toplayıp yabancı skriptlerle türkçeleştirdiğim hazırladığım skript var.
Anti Reklam - Anti Siyaset - Anti Küfür ( Oto Mute Sistemli )
100% Hatasız çalışır.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Herkesin sohbetini silip silmesi için ''
'' pluginini yükliyebilrisin.
Aynı klasöre atmanı pek önermem farklı kulanın lütfen.
Sohbeti Kapatma Açma Skripti Tıkla!

Bende kendi tasarladığım güzel bir skript var. Bu skript örnek olarak "dom" (domates) yazdığında mesajı silmeyecek. Hiç bir tür reklam yazamayacaklar. Küfüre gelince azda olsa küfürleri engelleyecek. Sohbeti kirletmeyecek otomatik düzenleyecek. Bu skrip'te her play. yazdığında ban olmayacak sadece o mesajı düzenleyecek.

Clean Chat plugini ile küfürleri reklamları ayarlaya bilirsin!

- - Bu script küfür içermekdedir. Yetkilerin izni olsa paylaşa bilirim.
Discordum EmirTR#3189 atabilir misiniz ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar kendimce toplayıp yabancı skriptlerle türkçeleştirdiğim hazırladığım skript var.
Anti Reklam - Anti Siyaset - Anti Küfür ( Oto Mute Sistemli )
100% Hatasız çalışır.

Herkesin sohbetini silip silmesi için ''
'' pluginini yükliyebilrisin.
Aynı klasöre atmanı pek önermem farklı kulanın lütfen.
Sohbeti Kapatma Açma Skripti Tıkla!

Bakıyorum.

Tartışmasız SuperCensor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl