Skript Paylaşımı REHBER SKRİPTİ | V3

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berat50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.059
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amca yazınca mute yicem oley
Arkadaşında dediği yapma"mal"ısın yazdığımda küfür etmiş sayılacağım.
10 Yıllık skripte bi gui ve title ekleyip önümüze sunmak garip geliyor.
Ayrıca sene 2020 hala execute console command "tm bc" satırlarını görmekte garip gelen şeylerin arasında

Kod:
send player title "deneme" with subtitle "deneme" for 3 seconds
Şöyle bi event varken.

Keşke motive edici bir kaç şey yazsaydınız burada hevesli ve bir şeyleri başarmak isteyen birisi var farkında mısınız ?​
farkındayız. ben de öneri sundum. hakaret etmedim. bir laf söyleyecekse genelleme yapmasın.

Keşke motive edici bir kaç şey yazsaydınız burada hevesli ve bir şeyleri başarmak isteyen birisi var farkında mısınız ?​

Madem böyle hevesli script yazmak isteyenler var bu isteği özgün şeylerde denemeleri daha mantıklı olmaz mı gelip 2781728363375. hiçbir işe yaramayan performans düşmanı v2 v5 v10 v50 gibi saçma sapan sürüm sistemi olan bir script yerine?

Emek verdiğin güzel bir skript geliştirmeye açık tebik ederim İYİ BAYRAMLAR

Madem böyle hevesli script yazmak isteyenler var bu isteği özgün şeylerde denemeleri daha mantıklı olmaz mı gelip 2781728363375. hiçbir işe yaramayan performans düşmanı v2 v5 v10 v50 gibi saçma sapan sürüm sistemi olan bir script yerine?
Bu işi yapanlar direk zaten profesyonel olarak başladi zaten demi. Sonuçta adam deneye deneye bir şeyleri öğrenicek değil mi?

Güzel. Bazıları, kendileri için birazdaha geliştirip kullanabilirler.

Güzel düşünülmüş bir sistem, yukarıda dedikleri gibi kodlama tarzınızı değiştirip bu işleri fonksiyonlarla hallederseniz hem optimize olur hem de kod kalabalığı yapmaz.

Bu işi yapanlar direk zaten profesyonel olarak başladi zaten demi. Sonuçta adam deneye deneye bir şeyleri öğrenicek değil mi?

Bundan 3 yıl önce de saçma rehber scriptleri görüyorduk hâlâ görüyoruz ilerleme bile yok madem bir hevesiniz var aklınızı kullanıp özgün bir şey yapın ki yapılan eleştiriler doğrultusunda kendinizi geliştirin.

Daha önce yapılmayan bir sistemi yapsanız kötü bile olsa üstüne emek harcamaya değecek bir sistem olur bu rehber scriptinden, otosat scriptinden, event scriptinden, yok bilmem ne scriptinden gına geldi artık

Moderatör tarafından düzenlendi:
Bundan 3 yıl önce de saçma salak rehber scriptleri görüyorduk hâlâ görüyoruz ilerleme bile yok madem bir hevesiniz var aklınızı kullanıp özgün bir şey yapın ki yapılan eleştiriler doğrultusunda kendinizi geliştirin. Biraz önce bu saçma scriptin v1 v2 v3 hallerine baktım "berbat"tan "çöp"e geçmiş başka bir değişim yok hâlâ işe yaramayacak bir fikir, bir script.

Daha önce yapılmayan bir sistemi yapsanız kötü bile olsa üstüne emek harcamaya değecek bir sistem olur bu rehber scriptinden, otosat scriptinden, event scriptinden, yok bilmem ne scriptinden gına geldi artık
Eminim ki daha özgün skript yapsa bile bu forumda hala cocuğu rencide edicek insanlar var.

Eminim ki daha özgün skript yapsa bile bu forumda hala cocuğu rencide edicek insanlar var.

Yapılan iş kötüyse elbet kötü olduğunu söyleyen yorumlar gelir, önemli olan yapan kişinin kendini geliştirmesi ve yapılan şeyin özgün olması değil mi? Kötüye kötü dedik diye rencide eder mi olduk?

Yapın özgün bir script gelip hakettiği yorumu yapalım asla özgün bir scripte yaptığım bir yorum ile otosat v2828282 scriptine yaptığım yorum bir olmaz şahsen.

Özgün scriptte bir umut vardır en azından, bu saçma mitoz bölünen scriptlerde hiç yok

Her yorumun yiğit abumun attığı yorumlar gibi olmasını beklemeyin o her scripti sunucusunda kullanıyor (!) bizim öyle imkânımız yok.

Çok rehber skripti gördüm ama bunun menüsü falanda var çok güzel olmuş, ama bazı kelimeleri yanlış algılıyordu Kazanan gibi bu skriptte varmıdır?

Çoğu kişi beğenmemiş ancak ben emeğine saygımdan ve güzel bulduğumdan dolayı beğendim. Eline, emeğine ve var olan çabana sağlık ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl