Skript Paylaşımı REHBER+ Skripti ile Rehberlerinizin oyun keyfini arttırın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FORNYRO

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
15
Minecraft
FORNYRO

Discord:

FORNYRO#2894

"Rehberlerin sürekli gelen sorulardan dolayı Oyunu Oynayamama" problemini aşmak için
tasarlamış olduğumuz bu skript en çok Rehberlerinizin hoşuna gidecektir.

Peki bu skript nedir?
Rehber+ skripti sayesinde sunucunuzda bulunan rehberler istediği zaman kendini oyuncu yapıp
istediğini zaman oyunculuktan çıkıp rehber yapabilecektir.

Bu skript neler yapabilir?
Rehberlerinize günlük verdiğiniz ilgilenme saati (Mesela 5 saat) dolduğunda Rehberiniz kendini oyuncu yapabilecek ve
Oyuncu olduğu süreçte hiç bir şekilde rehber komutlarını vesaire kullanamayacaktır.

Rehber ne kadar süre rehberik yaptı?
Screenshot_2.png

/zamanbak <rehberismi> ile Rehberlik verdiğiniz oyuncunun ne kadar süre rehberlik yaptığını görebilirsiniz.
/zamansifirla <rehberismi> komutu ile rehberinizin rehberilk yaptığı süreyi sıfırlayabilirsiniz.

Komutlar
/yetkibaslat ->
nyro.rehber -> Rehberlik Yetkisini Başlatır.
/yetkidurdur -> nyro.rehber -> Rehberlik Yetkisini Durdurur.
/zamanbak <oyuncu> -> Ne kadar süre Rehberlik yaptığını gösterir.
/zamansifirla <oyuncu> -> nyro.rehber -> Rehberlik yaptığı süreyi sıfırlar.

Oyun içerisinden resim
Screenshot_1.png

İNDİRME LİNKİ
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

zamanı sağlıksız bir yöntem yapmışsın ve sunucu kapandıgı zaman ve tekrar açıldıgı zaman while devam edicekmi

zamanı sağlıksız bir yöntem yapmışsın ve sunucu kapandıgı zaman ve tekrar açıldıgı zaman while devam edicekmi
Denemeler yaptım ve uzun süre sunucumda kullanmıştım. Kaç dakikalık zamanın var ise sunucu kapanıp açıldığında o süreden devam ediyor zamansıfırla demediğin sürece süre asla sıfırlanmıyor.

ben test sunucumda while ile basit bir kod yazdım sunucuyu kapatıp açtıgımda ise while etkisini yitirmişdi dedigim.

denedim sunucuyu kapatıp açtıgımda süre durdu ve zamanbak ve sıfırlada arg-1 yerine player yazmışsınız

Güzele benziyor. Eline sağlık <3

Tamamen lag ürünü.

Beğendim ama gereksiz olmuş. Lag sorunu yaratabilir. Yüksek ram kullanıcılarına öneririm.

Çokta gereklimi bilmem o kişi arasında tartışılır. İdare eder fakat komutları yazdıktan sonra duyuru olarak bütün bilgiler çıkıyor o birazcık olsa da sohbet kısmına kötü bir çizik atmış. Yinede başarılar dilerim.​

arkadaşlar ne kadar laglı dediniz evet laglı fakat oyun akışını bozucak kadarda değil sadece sağlıksız bir yöntem her türlü zaman skriptinde lag olucakdır sadece bu birazdaha uzun ve sağlıksız
Dediğim gibi yüksek ram kullananlara öneririm.
Adam 3GB Sunucu açıyor, bir kaç skript atıyor. Sunucu full laglı, bu yüzden.

2-3 tane böyle skriptle lag olucagını sanmam fakat skriptlerin hepsi bunun gibiyse o zaman sunucu laglı olur ama yine ögle 15 16 tps olucagını sanmam ve 3 gb gayet yeterli ben 2 gbya sunucu gördüm skriptli fakat gayet optimizeli yazılmış.

Fikri olmayan konuşuyor, bu skript herhangi bir şekilde lag yapmaz arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl