Çözüldü Rehber Menu Skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sezrax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.391
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sezrax

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
20

Discord:

Sezrax#6606

Daha önce Konu açtım Anlaştığımız Arkadaş yapmadı Bende tekrat konu açtım.

Merhabalar. Dediğim Gibi Böyle Bir Skript yazacak varmı?
[Ücretsiz]
Benim Skript Yazma Yeteneğim Olmadığı İçin
İçinde Olucaklar [yada Yapabilceğiniz]
MuteMenu
KickMenu
ChatClearMenu
MuteMenu:Yani /rehbermenu yazdığımızda MuteMenu Seçicez ordan oyuncu'yu Seçicez ve Orda 1dakika 30saniye felan yazıcak.
KickMenu:Buda /rehbermenu yazıldığında KickMenu seçicez Ordan Oyuncuyu Seçicez.
ChatClearMenu:Bundada /rehbermenu yazıldığında ChatClearMenu seçicez ordan Sohbet Aç Sohbet temizle Sohbet Kapat Yazıcak Zaten Anladığınız gibi Sohbet Aç Diyince Açılıcak Temizle Diyince Temizlenecek Kapat Diyince Kapınılcak
@Anthony @DjuitieTR @DenizYvz
şimdiden teşekkürler

Eve gidince yapmaya başlıcam :)

Özele gelirseniz oradan atabilirim :) Hemde geciktirdiğim için özür dilerim .

Kodu buradan paylaşın ki herkes yararlansın, yarın öbür gün başka bir arkadaş da bu skripti isteyebilir, ararken bu konuyu bulabilir, bu konuyu bulduğunda kodu da bulması gerektiği yerde siz özelden atıyorsunuz, vallahi ayıp.
Hocam öncelikle özür diliyorum fakat skriptin sadece kendi Sunucumda Bulunmasını istiyorum

İyi Forumlar

Hocam öncelikle özür diliyorum fakat skriptin sadece kendi Sunucumda Bulunmasını istiyorum

İyi Forumlar
arkadaşın demek istediği formda kirlilik oluşmasın kendiniz bu skripti istiyorsunuz ama size bu skripti yapan arkadaş o arkadaşa da verebilir yani bu durumda sadece sizin serverinizde olmıycak bu skript başka serverlerede yayılmış olcak
kendi düşüncemi söliyim yaptığınız açıkçası yanlış :/

arkadaşın demek istediği formda kirlilik oluşmasın kendiniz bu skripti istiyorsunuz ama size bu skripti yapan arkadaş o arkadaşa da verebilir yani bu durumda sadece sizin serverinizde olmıycak bu skript başka serverlerede yayılmış olcak
kendi düşüncemi söliyim yaptığınız açıkçası yanlış :/
Hocam skripti yapan kişi herkesin sunucusunda olmasını isteseydi özel mesaj atıcam demezdi :/

Hocam skripti yapan kişi herkesin sunucusunda olmasını isteseydi özel mesaj atıcam demezdi :/
DenizYVZ size skripti özelden atmış olması skriptin sadece senin sunucun da kullanılacağını göstermez, neden özelden attığını bilmiyorum bence sadece senin sunucun da kullanabilsin diye özelden atmamıştır, konuyu daha fazla uzatmadan aramızda skripti arayanlar, ihtiyacı olanların adına sizden rica ediyorum skript kodlarını buradan herkese açık bir şekilde paylaşımda bulunmanız.

Skript özelden ulaştırılmış ve sorun çözülmüş, konunun daha fazla uzamaması için konu kilitlensin. :) @Kiasan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl