Bulundu RegendNetwork ConConCraft Herkesden Farklı! Ekip Arkadaşları Aranıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan goksan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.688
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ad/Soyad; Utkuhan ALTUNKAYNAK
Yaş; 17
İletişim adresi (Discord); UtkuHanG#3023
Yetenekleri;Mimarlıgım iyidir daha önce skyblock faction survival tarzi sw lerde build yaptım kendi sunucularımı büyültüp sattım daha sonra 1 ay biraktım sınavlar gereği sımdı sizinleyim :D

Ad/Soyad; Utkuhan ALTUNKAYNAK
Yaş; 17
İletişim adresi (Discord); UtkuHanG#3023
Yetenekleri;Mimarlıgım iyidir daha önce skyblock faction survival tarzi sw lerde build yaptım kendi sunucularımı büyültüp sattım daha sonra 1 ay biraktım sınavlar gereği sımdı sizinleyim :D
Merhaba, Discord'dan ekledim. Oradan görüşebiliriz.
-RegendNW ekibi

Merhaba Dostum Ben Talha 15 Yaşındayım Ortak Olmak İstiyorum Fakat Kurucu Yardımcısı da Olabilirim Aslında Böyle Bir Server Kurmak Uzun Zamandır Hayalimdi Fakat Gerek Maddi Gereçlerden olsun Gerek Zaman dan olsun bir türlü kuramadım artık zamanım var freemc den baya bi skript plugin işleriyle uğraştım baya bir şeyler daha kattım kendime builderlik denirse voxel ve world edit ile müthiş harikalar çıkardım ama bir güne kadar server error verdi 6GB ram vardı aslında ama sebebini bilmedim ve artık buradayım freemc den baya önce batihost dan arkadaşlar la aktif 40 oyunculu bir server açtık sınavlardan fln LGS vardı. Kapatmak zorunda kaldık serveri işte böyle kurucu olursak ortak yani baya büyür serverimiz ve hayalime kavuşurum hoş çakal bana buradan ulaşabilirsin
Discord
' SƐYТΛИ ➥Talha Builder
Mail

[email protected]
mesajımı mail üzerinden de ilettim teşekkürler. saygılarımla.

kopy paste olduğu için kurucu yoksa builderlik alımı için geldim.

tm
(15 karakter doldurma şeysi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl