Bulundu Regend Network Bünyesi Altında Çalışacak Yetkililer Aranıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ad : Talha DOĞAN
Bildiğin Komutlar / Hepsini yaz : Bütün Advanced Banned, Essantials Ve World Edit komutlarının Hepsini Biliyorum.
Hangi yetki de uzmansın? : Admin
Günde kaç saat aktifsin? : 11-10 (Yalan Yok)
Sunucularda kaç senedir yetkili oluyorsun? :4
Eklemek istediğin bir şey varsa yaz :
İletişim / Discord : Zynax#9771

Son düzenleme:
Kim istemezki böyle sw de yetkili olmayı ama sizin istediğin özelliklerine sahip oldugumu düşünmüyorum.

Ad : İsmail Tekin
Bildiğin Komutlar / Hepsini yaz : Nerdeyse hepsini biliyorum Amma kendimi geliştirmem gerek olduğunu düşünüyorum.
Hangi yetki de uzmansın? : Ben hiç başka sw de çalışmadım hep kendi serverlerimi açtım.
Günde kaç saat aktifsin? : yaklaşık 3 4 bazen 5 6
Sunucularda kaç senedir yetkili oluyorsun? 3 4 senedir server açıp yönetiyorum
Eklemek istediğin bir şey varsa yaz : Skripte yeni başladım yeni yeni yazıyorum 1 2 skript yazdım eğer sizle çalışırsam kendimi direk plugin alanında geliştireceğim.
İletişim / Discord : TekinSTY#5581

Ad : Burak
Bildiğin Komutlar / Hepsini yaz : mute-kick-ban-unmute-unban-unkick-punıshment-apply-
Hangi yetki de uzmansın? : Yonetıcılık
Günde kaç saat aktifsin? :4-5
Sunucularda kaç senedir yetkili oluyorsun? : 4
Eklemek istediğin bir şey varsa yaz :Uzun suredır bu ıslerle ılgılenıyorum ve zevk alarak yapıyorum umarım benı secersınız
İletişim / Discord : BUR5KBAYR3M#0375

Ad : Alper Uz
Bildiğin Komutlar / Hepsini yaz : /gamemode /toggledownfall /tp /weather /xp /gamerule /enchant /clear /give /effect /difficulty /kill /time set
Hangi yetki de uzmansın? : ilk deneyimim olacak.
Günde kaç saat aktifsin? :4-5 saat.
Sunucularda kaç senedir yetkili oluyorsun? : : ilk deneyimim olacak.
Eklemek istediğin bir şey varsa yaz :yok teşekkür ederim.
İletişim / Discord : AlphaRulz#0337

Ad : Ömer Safa
Bildiğin Komutlar / Hepsini yaz : ./tm bc - /mute ban falan - /vanish - world edit komutları - /broadcast - essentials ların hepsi - nametag pluginin komutları - groupmanager - faction komutları - skyrayfall gibi addon komutları - vb. birsürü ...
Hangi yetki de uzmansın? : Server kurdum birçok defa o yüzden her işi yaptım plugin script builder server yönetme konusunda hepsinde bilgim yeterli
Günde kaç saat aktifsin? :5-6
Sunucularda kaç senedir yetkili oluyorsun? : 5 senedir
Eklemek istediğin bir şey varsa yaz : Şimdi burda ben çok iyiyim beni alın demektense eğer alırsanız Elimden Geleni Yapacağımı Bilin :)
İletişim / Discord :Setsunakai#2692
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kim istemezki böyle sw de yetkili olmayı ama sizin istediğin özelliklerine sahip oldugumu düşünmüyorum.
reyis niye öyle dedin ya

Son düzenleme:
Alımlar devam etmektedir.

Ad : Ömer Safa
Bildiğin Komutlar / Hepsini yaz : ./tm bc - /mute ban falan - /vanish - world edit komutları - /broadcast - essentials ların hepsi - nametag pluginin komutları - groupmanager - faction komutları - skyrayfall gibi addon komutları - vb. birsürü ...
Hangi yetki de uzmansın? : Server kurdum birçok defa o yüzden her işi yaptım plugin script builder server yönetme konusunda hepsinde bilgim yeterli
Günde kaç saat aktifsin? :5-6
Sunucularda kaç senedir yetkili oluyorsun? : 5 senedir
Eklemek istediğin bir şey varsa yaz : Şimdi burda ben çok iyiyim beni alın demektense eğer alırsanız Elimden Geleni Yapacağımı Bilin :)
İletişim / Discord :Setsunakai#2692
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

reyis niye öyle dedin ya
Discord üzerinden isteği kabul edin lütfen. Arda#1022

Ad : Göktuğ
Bildiğin Komutlar / Hepsini yaz : essantials komutları dahil olmak üzere çoğu komut hakkında bilgim var
Hangi yetki de uzmansın? : mod, Admin Rehber
Günde kaç saat aktifsin? :6 8 belki 10
Sunucularda kaç senedir yetkili oluyorsun? : 4 ila 5
Eklemek istediğin bir şey varsa yaz : Zaten bu sunucuda Rehber Admin olarak eski yetkiliyim çoğu kişiyi tanıyorum
İletişim / Discord : MrAnthony

Ad : Osman Can Yapar
Bildiğin Komutlar / Hepsini yaz : Hepsini yazsak uzun olur rehberden tutup kurucunun yapabileceği şeylere varana kadar herşeyi biliyorum 5 yılın tecrübesi nede olsa
Hangi yetki de uzmansın? : Rehber/admin/moderatör/asistan/stajyer/başadmin ve daha bir çok yetki de uzmanım 5 yıldır sunucularda yetkiliyim
Günde kaç saat aktifsin? : Yaz tatilinde gün boyu aktifim neredeyse sadece 14:00 ve 18:00 arası aktif değilim oda deniz e gidip yüzme nedeniyle
Sunucularda kaç senedir yetkili oluyorsun? : 5
Eklemek istediğin bir şey varsa yaz : Gökşan ile uzun zamandır tanışıyoruz beni bilir zaten önceden regendnw factionda yetkiliydim fakat okul nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım
İletişim / Discord : LegendGM#5185

Ad : Göktuğ
Bildiğin Komutlar / Hepsini yaz : essantials komutları dahil olmak üzere çoğu komut hakkında bilgim var
Hangi yetki de uzmansın? : mod, Admin Rehber
Günde kaç saat aktifsin? :6 8 belki 10
Sunucularda kaç senedir yetkili oluyorsun? : 4 ila 5
Eklemek istediğin bir şey varsa yaz : Zaten bu sunucuda Rehber Admin olarak eski yetkiliyim çoğu kişiyi tanıyorum
İletişim / Discord : MrAnthony
Discord adınızı doğru yazmanız lazım. Mesela Arda#1022 benimki yani en sonunda rakamlar var onuda atmanız lazım. Yoksa ulaşamam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl