Minezoid#4994
TuvalsizRessam#2861
Dizin: HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEM > CurrentControlSet > Services > Tcpip > Parameters > Interfaces
Yeni Girdi İşlem Birimi: DWORD (32 Bit)
Yeni Girdi İsmi: TcpAckFrequency
Yeni Girdi Değeri: 1
Yeni Girdi Değer Birimi: Onaltılık
İkinci Yeni Girdi İşlem Birimi: DWORD (32 Bit)
İkinci Yeni Girdi İsmi: TCPNoDelay
İkinci Yeni Girdi Değeri: 1
İkinci Yeni Girdi Değer Birimi: Onaltılık
Son Olarak bunu Interfaces içinde ki tüm kullanıcı birimlerine uygula.
TuvalsizRessam#2861
Dostum bu dediğin cmd muhabbetini şöyle anlatayım. Bizler minecraft'ı bir yükleyiciyle kullanırız. JVM'de minecraftı çalıştıran komutu gönderen launcherlardır. Tıpkı sunucuda yaptığın gibi öz be öz minecraft clientını indirip (%AppData% 'den alabilirsin) bat dosyası aracılığıyla istediğin şekle sokabilirsin.Hani böyle internette olan cmd olarak gelen bizim açıp sonradan oyuna girdiğimiz cmd olarak çalışan regeditlerden yapmak istiyorum hem kendim hemde insanlara faydası dokunsun istiyorum.
Youtube'a yükleyeceğim hem de kendim kullanacağım.
Bunun için yardımınıza ihtiyacım var.
Öncelikle hoşgeldin.
Regedit ayarlaması zordur işini bilmeyen adam yapamaz oyun dosyalarına direkt müdahale edip gereksiz ayarları kapatıp FPS boostluyor.İnternete minecraft Regedit kurulum yazarak videolar bulabilirsin.(Ücretsiz olanlara güvenme çoğu bellek katili.)
Böyle birşeyi yapamazsın malesef işlemcinin içine gömülü olan ekran kartları pek güçlü olmuyorlar ram'in de pek iyi değil. Kablosuz internet kullanıyorsan kablolu kullan bu pingi birazcık azaltacaktır. Ekran Kartının falan yavaş çalışmasının sebebi parçaların eski olması olabilir. Diğer mesajımda söylediğim gibi yavaş çalışan bilgisayarı birkaç ayar değiştirip öyle hızlandıramazsın, hevesini kırmak gibi olmasın ama eski bilgisayarımı hızlandırmak için her şeyi yapmama rağmen bir fps bile yükseltmeyi başaramadım. Game Booster yüklemiştim ekran kartının ayarlarını falan değiştirmiştim regedit yapmıştım falan ama hiç bir faydası dokunmadı malesef. Seninde bunlarla daha fazla uğraşmamanı ve elinde ne varsa onunla idare etmeni tavsiye ederim. Dolar yüksek bilgisayar fiyatları da uçuk, bu dönemde bilgisayar parçası almak zor. Paran varsa yeni bir bilgisayar almanı tavsiye ediyorum, mümkünse laptop olmasın.Öncelikle bilgisayarımdaki Ekran kartı vb. şeyler maalesef çok yavaş çalışıyor.
Bilgisayar: 2013 HP
İşlemci: AMD A8 with Radeon R5 Graphics
Ram: 4GB (Mhz hatırlamıyorum)
Ekran kartı: Yok işlemciye gömülü olanı kullanıyorum (512mb)
500gb harddisk
Ayrıca zaten hem fps değil internet olarakta yani PvP de oltanın daha hızlı gitmesini istiyorum
minecarftdelisi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!