Tanıtım Referans Sistemi - Sunucunuza Üye Çekmenin yolu!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sadien
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.273
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sadien

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
36
Minecraft
Sadien

Discord:

Sadien#0002

Refson.png

Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.​

Bir kullanıcının referanslarına bakar iken, referans olan kullanıcıları bir menüde görebiliriz. Sadece miktar ile göstermek biraz absürt kaçmış. Bu sistem sebebiyle açılacak yan hesap sayısını düşünemiyorum bile. Şüphe duyulan kullanıcının, referansları içerisinde yan hesabı bulunuyorsa kolayca yasaklama işlemi yapılabilir. (Menü üzerinde bulunan oyuncular ile, kullanıcının giriş bağlantısı, IP adresi vs. aynı ise)

Çok güzel duruyor.
Önce tavsiyemi söylemek istiyorum. Bu eklentiyi MUTLAKA geliştirmelisiniz çünkü çok güzel özellikler eklenebilir.

İlki referans sistemi ile oyuncuların sunucuya giriş sağlayabilmesi... Oyuncunun sunucuya girebilmesi için bir kişiden referans alması gerekebilir. Bu mantıktan gerisini düşünebilirsiniz. (Lobide veya discord üzerinde komut kullanılacak ve karşıdaki onaylayacak vesaire vesaire.)
-> Eğer referans sistemini bu seviyeye getirirseniz spigot'a paralı olarak koyabilirsiniz.

RGB / Minimessage / Placeholder gibi özellikleri destekleyebilir. (Var mıdır bilmiyorum.)

Tavsiyem dışında aslında başka diyecek bir sözüm yok :D. Çok güzel bir sistem bence daha kompleks hale gelirse süper olur.

Bir kullanıcının referanslarına bakar iken, referans olan kullanıcıları bir menüde görebiliriz. Sadece miktar ile göstermek biraz absürt kaçmış. Bu sistem sebebiyle açılacak yan hesap sayısını düşünemiyorum bile. Şüphe duyulan kullanıcının, referansları içerisinde yan hesabı bulunuyorsa kolayca yasaklama işlemi yapılabilir. (Menü üzerinde bulunan oyuncular ile, kullanıcının giriş bağlantısı, IP adresi vs. aynı ise)
Öncelikle Teşekkür Ederim, Bu Skripti 5 ay önce yapmıştım ve o zamanlar Skript bilgim ile ancak bu kadar yapabildim
şu an bu Sistemi sıfırdan ve daha kaliteli, ayrıntılı halini yapıcağım. Öneriniz için teşekkürler kesinlikle ekliyeceğim.​

Çok güzel duruyor.
Önce tavsiyemi söylemek istiyorum. Bu eklentiyi MUTLAKA geliştirmelisiniz çünkü çok güzel özellikler eklenebilir.

İlki referans sistemi ile oyuncuların sunucuya giriş sağlayabilmesi... Oyuncunun sunucuya girebilmesi için bir kişiden referans alması gerekebilir. Bu mantıktan gerisini düşünebilirsiniz. (Lobide veya discord üzerinde komut kullanılacak ve karşıdaki onaylayacak vesaire vesaire.)
-> Eğer referans sistemini bu seviyeye getirirseniz spigot'a paralı olarak koyabilirsiniz.

RGB / Minimessage / Placeholder gibi özellikleri destekleyebilir. (Var mıdır bilmiyorum.)

Tavsiyem dışında aslında başka diyecek bir sözüm yok :D. Çok güzel bir sistem bence daha kompleks hale gelirse süper olur.
Sadece Referans alanların sunucuya girebilmesi biraz mantıksız geldi, sunucu üye kıtlığı çekebilir ilk zamanlar.​

5 - 10 saat oynamadan referans olamasın adama

Belirli bir saat süresi oynanmadan referans olunmamalı, kim kime referans olmuş görülebilmeli en çok referans alan oyuncuların sıralaması olabilir ya da haftanın en çok referans alanı şeklinde, çok hoş bir skript elinize kolunuza sağlık.

kesinlikle katılıyorum fikir benden çıksaydı neler var aklımda geliştirirdim fakat yapımcı siz oldugunuzdan fikirleri veriyim siz geliştirin :d

1.fikir Haftalık veya Aylık En Çok Referans olunan kişiye ödül verilebilir
2.fikir Gui ye bağlanabilir
3.fikir Referans Coin Denen birşey oluşturup onu oyun kredisine cevirebilme,
yani örnek olarak 10 referansı olan bi kişi bunu 10 Krediye Çevirir
ve Referansı sıfırlanır
onlada işte ücretli şeyler alınır,
4.fikir En çok referans olunan kişilere özel referans itemleri verilebilir,
örnek olarak referans kılıcı adama zehir efekti verir yukarı fırlatır ekstra hasar verir gibisinden

Gelişmesi ve geliştirilmesi basit fikri bulmak bana göre zor, geliştirmen gereken şeyleri söyledim
dediklerimi yaparsan cok mutlu olurum

düzenleme 1 ve 4 aynı gibi olmuş :d

İyi Forumlar
Çok güzel duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl